Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

Sen yine ekran kartı yükseltmesini düşün. Buradaki mesajımlarda, AMD'nin kendi mühendislerinin de dediği gibi akıcı oyun deneyimi yaşamak ve üretilen karelerin dezavantajlarından kaçınmak istiyorsan hali hazırda 60 FPS alabiliyor olman lazım.

Ha ben 60 kare alsam zaten niye FG açayım diyeceksin eyvallah ama yazılım tabanlı kare üretimi (Fluid Frames/Motion Smoothing) 30 FPS oynayanların hayatını kurtarma odaklı değil maalesef.
Direkt video üzerinden konuşmayı tabii sevmiyorum. Sonuçta deneyimden ziyade bir içerik var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şuraya baktığımda ben hayatını kurtardığını görebiliyorum. RTX 3060'a falan da aynı şekilde bir kurtarma olacak. FSR 3.0 açan giriş seviyesi kullanıcı için ciddi avantajdır.

Oyle diyosunuzda şu an kart alabilecek durumda değilim ancak ilerleyen süreçte düşünebilirim, frame generation teknolojisi, 60FPS oyun deneyimini yaşatsın bana yeterli zaten bu yıl en kötü performans aldığım tek oyun Starfield, eğer işler gittikçe kötüleşirse işte o zaman bir şeyler yaparız, zaten bu işin Sonu'da yok'ki nereye kadar yeni grafik kartı alacağiz teknolojiye yetişmek özellikle Türkiye gibi bir yerde aşırı zor bir durum.

O zaman sorun yok hocam.

Kart almak cebine bağlı sonuç'da 1-2 oyun kasıyor diye kart alırsan zaten batartsın.

NVIDIA vs AMD gelir mi acaba çok merak ediyorum. Muadilli kart ile

Bir test üzerinden gördüm RX 7600'ü şaha kaldırmış. Ama Nvidia kartı olan bile faydalanabilecek. Ama öyle ama böyle.

Öyle olması lazım. Satılması için

Onu bunu geçte FSR 3 çok güzel çıktı ve güzel bir ilerleme ile DLSS rakibi olacaktır.

Öyle duruyor. Şartların olması zaten olacak. bu özelliği al hadi güle güle olmaz. NVIDIA kadar değil en azından.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı