Forspoken, FSR 3 ve Frame Generation On vs Off

AMD'nin fluid Motion frames teknolojisi nasıl açılıyor. En güncel sürüm yüklü olmasına rağmen bende öyle bir sekme yok. Bilgisi olan var mı?

S@f0ze hocam sizde bir takılma hissi oldu mu?

AMD'nin fluid Motion frames teknolojisi nasıl açılıyor. En güncel sürüm yüklü olmasına rağmen bende öyle bir sekme yok. Bilgisi olan var mı?
Fluid Motion Frames özelliği sadece 7000 serisi için ve şu an "Preview Driver" kurularak kullanılabiliyor. Oyuna entegre edilmemis sadece yazılım ve driver üzerinden yapılan bir opsiyon.

@Seboş oyunu yaklaşık 10 dakika kadar deneyimledim. Kalabalık düşman grubu içinde sürekli yetenek kullanıldığında takılma değil de ufak FPS dropları oluşuyor. Takılma hissinden çok aksiyon dolu sahnelerde bir tık yavaşlama hissiyatı var. Cyberpunk 2077 için FSR 3 desteği geldiğinde daha net sonuçlar alırız.

@Seboş oyunu yaklaşık 10 dakika kadar deneyimledim. Kalabalık düşman grubu içinde sürekli yetenek kullanıldığında takılma değil de ufak FPS dropları oluşuyor. Takılma hissinden çok aksiyon dolu sahnelerde bir tık yavaşlama hissiyatı var. Cyberpunk 2077 için FSR 3 desteği geldiğinde daha net sonuçlar alırız.

Bende ise sanki FPS'im orada yazan değil de daha azmış gibi hissetmiştim.

Immortals Aveum oyununun test videosunda sanırım mevzuyu anladım. FSR 3.0 ile ortalama FPS artarken %1 low FPS yerinde sayıyor. NVIDIA FG ile ise %1 low FPS oldukça yüksek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fakat ne zaman Anti-Lag+ aktif ediliyor bu sefer %1 low FPS de artışa geçiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o zaman bu reflexi fsr 3+fg ile kullanırsak o yüksek fps almamıza rağmen düşük fps hissetme hissi biraz azalacak öyle mi? Ama tek sıkıntı fsr 3+fg kullanırken nvidia reflex açılmıyor galiba bunu çözebilirler mi?

@Spyhis bide sen oyunlara modlanacak diyorsun ya kaynak kodu yayındı mı?

Son düzenleme:
Benim anlamadığım kısım şimdi RX 6800 kullanıcısı olarak anti lag (anti lag+ değil) + FSR 3 + fg kullanabilir miyim? Ve bu %1 Low FPS'imi yükseltir mi? Bir de üzerine V-Sync açarsam olması gerekene yakın derecede akıcı hissettirir mi?

RX 7000 serisinden bir kartınız varsa son sürümle birlikte Radeon yazılımında gözükecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı