Fortnite Anlık Donma Problemi

HDD'niz ise ömrünü tamamlamak üzere. Oyunun SSD'de olduğuna eminseniz bile Windows HDD'ye sanal bellek atadığı için takılma oluyor olabilir. HDD'yi sistemden tamamen söküp denemenizi tavsiye ederim. En azından HDD'nin sanal belleğini kapatıp deneyin. Diskiniz için Bad Sector'e ayrılmış 140 sektör var iken şuan diskinizde 199 adet Bad Sector var anladığım kadarıyla. Son attığınız görselde Bad Sector testini SSD'ye yapmışsınız, sorun HDD'de.
Bad Sector'e ayrılmış 199 sektör varken HDD'nizde 140 Bad Sector de olabilir. İngilizcem çok iyi olmadığı için tam emin olamadım.
HDD’yi tamamen söküp denemem daha mı iyi olur sizce? Kasanın içinde kalsın kablolarını çıkarayım o zaman olur mu?

Olur tabii, anakart ile bağlantısını kesseniz yeter. Sonucu yazmanızı bekliyor olacağım.
Bu arada güç bağlantısını kesmezseniz, sanmıyorum ama, kendi halinde çalışmaya devam edip yine ses çıkarabilir.
Bu arada bu da HDD'nin Bad Sector tarama sonucu

444.jpg

Bu programdan pek anlamıyorum fakat tarama hızı 45.8 MB/S ile 500 GB'lık bir HDD'yi 110 dakikada taraması mümkün değil. Hız anlık hız ise bilemem fakat ortalama hız ise taramanın henüz bitmemiş olması gerek.
Tam taraması bu kadar, sonlarda kaldı öyle daha ilerlemedi. Bir de 110 dakika sürmüş olabilir, çünkü taramayı başlattım içeri gittim tv falan izledim :) Bir daha tarama yapayım mı?
Yeniden HDD Bad Sector yaptım, 1 saat 47 dakika sürdü. Son bölümde 7 yer boş kalıyor. Neden böyle bir şey oluyor onu anlamadım.

44.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı