Çözüldü Fortnite "BattlEye corrupted Memory #0" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alihan ACAR

Hectopat
Katılım
16 Aralık 2020
Mesajlar
32
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fortnite'a daha önce girdim (yaklaşık 2 ay önce) ama şu an indirip girdiğim giriyor, fakat otobüsten atlayınca bu hatayı veriyor. MSI Dragon Center'dan olabilir gibi şeyler okudum, sildim MSI SDK ve Dragon Center'ı. Afterburner da dahil, hatta aynı hata BattlEye'ı silip yükledim. Tekrar aynı problem var. Çözümünü bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Okuduğum tüm yazılarda insanlar şu performans arttıran programı daha önce indirmişler. Tempdeki önbelleği temizlemeyi dene. Bu programların dosya konumlarına gidip temizlemeyi dene. Yapabiliyorsun Fortnite'ı sil ve yükle. Epic Games'te var mı hatırlamıyorum ama dosyaları tamir et olayı vardı ismi aklıma gelmiyor hani sorun var mı diye kontrol ettiriyoruz ya onu dene varsa. Yabancı bir kaynakta PCdeki önbelleği temizlemekte başka çare yoktur yazıyordu. Büyük ihtimalle o performans arttıran programlar yüzündendir çünkü bu hatayı alan herkes dediğim gibi daha önce indirmişler. Bir de zaten BattlEye nedense hata vermeye çok müsait her oyunda en az bir kere BattlEye hata veriyor bende dediklerimi dene olmazsa bakarız. Tam çözüm hiçbir yerde yok ondan net bir şey diyemicem.
En kötü yeni sezon 8 Haziran'da gelecek sanırım. Yeni sezon güncellemesiyle girersin. Bir kişi büyük güncellemeden sonra düzeldiğini söylemiş. Umarım düzelir ✌️
 

Geri
Yukarı