Fortnite FPS çok düşük

Tr00giN

Hectopat
Daha fazla  
Oyuna girdiğim zaman ayarlarım kaydolmuyordu. DirectX 12'ye çekip grafikleri düşürdüm ve oyunu yeniden başlattım. Oyuna yeniden girdiğimde ise 30 FPS üstünü görmüyorum. Fakat sorun şu ki DirectX 11'de 90-120 FPS arası alıyorum. Güncelleme öncesinde 300 FPS civarı alıyordum. localappdata/Fortnitegame/config/WindowsClient/GameUserSettings'e girdiğimde ise bir tür error çıktığını görüyorum. Salt Okunur'u tikli/tiksiz yaptığımda ise hiçbir şey değişmiyor. İnternetten sıfır bir Config bulup dosyanın içine aktardım ancak yine hiçbir işe yaramadı. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Oyunu yeniden silip yüklemeyi de denedim fakat bu da işe yaramadı. Lütfen yardımcı olun.

Oyuna girdiğim zaman ayarlarım kaydolmuyordu. DirectX 12'ye çekip grafikleri düşürdüm ve oyunu yeniden başlattım. Oyuna yeniden girdiğimde ise 30 FPS üstünü görmüyorum. Fakat sorun şu ki DirectX 11'de 90-120 FPS arası alıyorum. Güncelleme öncesinde 300 FPS civarı alıyordum. localappdata/Fortnitegame/config/WindowsClient/GameUserSettings'e girdiğimde ise bir tür error çıktığını görüyorum. Salt Okunur'u tikli/tiksiz yaptığımda ise hiçbir şey değişmiyor. İnternetten sıfır bir Config bulup dosyanın içine aktardım ancak yine hiçbir işe yaramadı. Hiçbir yerde çözümünü bulamadım. Oyunu yeniden silip yüklemeyi de denedim fakat bu da işe yaramadı. Lütfen yardımcı olun.
Sisteminiz nedir?
Peformans modunu denediniz mi ?

Ekran kartı RX 5600XT
İşlemci i5 10600
16GM RAM
2 TB depolama

Performans modunu denedim ama maximum 90 FPS'e kadar çıktı.
AMD kartlarında DX12(BETA) ve en düşük ayarlara çekerseniz daha iyi çalışıyor diye hatırlıyorum.

AMD kartlarında DX12(beta) ve en düşük ayarlara çekerseniz daha iyi çalışıyor diye hatırlıyorum.

Sadece görüş uzaklığı uzak diğer grafikler en düşükte zaten. Diğer oyunlarda böyle bir şey olmuyor kimse de yaşamamış böyle bir şey bir türlü çözemedim. AMD Radeon Software'da performans sınırda yazıyor zaten diğer oyunlarımda yok öyle bir şey :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00