Kötü skin bana göreİce spice almayı düşünüyorum avantaj ve dezavantajları nedir gecikme yapar mı?
Hocam skinlerin avantajı ve dezavantajı yoktur sadece hitboxu büyük olan karakterlerin duvar arkasında ve çalıda gözükme ihtimali var fakat ice spice kozmetikleri böyle değil fakat Rap Prensesi İce spice renki pembe olduğu için haritada çok belli olabilir onun dışında bir sıkıntı olmazİce spice almayı düşünüyorum avantaj ve dezavantajları nedir gecikme yapar mı?
Katılıyorum sade ice spice daha hoş ve diğeri gibi abartılı değilAlınabilir bence fena değil. Dezavantaj olarak pembe kostüm biraz abartılı durabiliyor.
Katılıyorum sade ice spice daha hoş ve diğeri gibi abartılı değil
Alayım yani sadesiniKatılıyorum sade ice spice daha hoş ve diğeri gibi abartılı değil
Evet hocam alabilirsiniz hoşunuza gittiyse. Nickim topraklant_ ekleyebilirsiniz oynayabilirim build ranked dia 1 reloaddada iyiyim oynarız yani istersenizAlayım yani sadesini
Birlikte oynayalım mı
Maalesef, oyunu bırakalı bir kaç hafta oluyor.Birlikte oynayalım mı?
Kasası büyük onun harici kötü skin default daha iyi.İce spice almayı düşünüyorum avantaj ve dezavantajları nedir gecikme yapar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.