Fortnite oynanır mı?

Mehmet Aliiii

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Fortnite'a 4. sezonda başladım. Bırakalı neredeyse bir buçuk yıl oldu(FPS'den ve oyunu saçmalaştırmalarından kaynaklı). Aslında güzel oyun ama getirilen güncellemeler oyunu berbatlaştırıyor. Sizce başlamalı mıyım?

Arkadaşlar Fortnite'a 4. sezonda başladım. Bırakalı neredeyse bir buçuk yıl oldu(FPS'den ve oyunu saçmalaştırmalarından kaynaklı). Aslında güzel oyun ama getirilen güncellemeler oyunu berbatlaştırıyor. Sizce başlamalı mıyım?

Oynanmaz.

İstiyorsan başla. Oyuncuları çok fazla değişmedi. Hala aynı seviyede oynuyorlar. Fortnite gerçekten yetenek işi olduğu için rekabeti daha güzel kılıyor. Eskiden battlepass i bitirmek zulümdü çok zor bitiyordu. Şimdi aşırı kolay.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı