Fortnite'a para yatırmak mantıklı mı?

FortmanForever

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. 13 yaşındayım. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. (Bayramda her sene yaklaşık 100-200TL arasında toplarım.) Bir kereliğine bayramdan topladığım paraların 50 TL'sini Fortnite'a yatırıp Battle Pass almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa pişman olur muyum?

Merhaba. 13 yaşındayım. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. (bayramda her sene yaklaşık 100-200TL arasında toplarım.) Bir kereliğine bayramdan topladığım paraların 50 TL'sini Fortnite'a yatırıp Battle Pass almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa pişman olur muyum?

Ben eskiden oyun içi para yatırıyordum hep pişman oldum o paraya o zaman bir sürü oyun alabilirdim.

Direkt oyun içi alım yapmak mantıksız. Bir getirisi yoksa tabii.

Merhaba. 13 yaşındayım. Biliyorsunuz bayram yaklaşıyor. (Bayramda her sene yaklaşık 100-200TL arasında toplarım.) Bir kereliğine bayramdan topladığım paraların 50 TL'sini Fortnite'a yatırıp Battle Pass almayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı yoksa pişman olur muyum?

Önerim Online oyunlara para yatırma. Çünkü birçoğu süreli oluyor ve tekrardan almak zorunda kalıyorsun bu sefer bağımlılık yapıyor zaten yaşın küçük hiç bu yaşlarda başlama.

Eğer çok istiyorsan bence 1 seferliğine yatırabilirsin hem Battle Pass'i bitirdikten sonra v-papel de gelecek onları istediğin skin için harcarsın bidahada para yatırmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı