Fortnite'nin ömrü ne zaman biter?

Oyun sezon 3 ile sezon 7 arası oynanabilecek haldeydi, sonra gerçekten çok saçma sapan bir şeye dönüştü. Çoluk çocuk dolu zaten oyun, onlar sayesinde yaşıyor.

Ben çöp oyun diyenlere katılmıyorum açıkçası. Oyun ilk çıktığında, ilk sezonlar ciddi anlamda mükemmeldi. Grafikleri değişik diye çocuk oyunu olduğuna katılmıyorum. Her yaştan oynayan vardı. İnsanların çok iyi yapı yapmasında laf edenler var. Oyunun amacı bu. Yapmayı öğrenince gayet de zevkli. Zaten yapı yapmıyorsan Fortnite da ne işin var gidip PUBG gibi daha basit Battle royale oyunları oynayabilirsin.

Her oyunun gerçekçi olmasını savunan insanlar var. Çok sinir bozucular.

Fortnite gibi bir oyunun bitmesi için, oyun türünün bitmesi gerekiyor. Battleground türü oyunların popülerliği azaldığında Fortnite bitmeye başlayacak. Ve bu pek yakın zamanda olacak gibi durmuyor.
Battleground oyun türü nedir?

Oyun iyi güzel de, ilk başlarda herkes yeni öğrenirken daha iyiydi. Şimdi ilk birkaç elden sonra karşına direkt olarak iyi oyuncular veriyor. Sen daha duvar koyamadan adam tependen sana atlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…