Fortnite'nin ömrü ne zaman biter?

Ben çöp oyun diyenlere katılmıyorum açıkçası. Oyun ilk çıktığında, ilk sezonlar ciddi anlamda mükemmeldi. Grafikleri değişik diye çocuk oyunu olduğuna katılmıyorum. Her yaştan oynayan vardı. İnsanların çok iyi yapı yapmasında laf edenler var. Oyunun amacı bu. Yapmayı öğrenince gayet de zevkli. Zaten yapı yapmıyorsan Fortnite da ne işin var gidip PUBG gibi daha basit Battle royale oyunları oynayabilirsin.

Ben çöp oyun diyenlere katılmıyorum açıkçası. Oyun ilk çıktığında, ilk sezonlar ciddi anlamda mükemmeldi. Grafikleri değişik diye çocuk oyunu olduğuna katılmıyorum. Her yaştan oynayan vardı. İnsanların çok iyi yapı yapmasında laf edenler var. Oyunun amacı bu. Yapmayı öğrenince gayet de zevkli. Zaten yapı yapmıyorsan Fortnite da ne işin var gidip PUBG gibi daha basit Battle Royale oyunları oynayabilirsin.

Her oyunun gerçekçi olmasını savunan insanlar var. Çok sinir bozucular.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı