Yasak demedi zaten. Bir oyunun sana ne gibi bir zararı var diyor. Niye bir insan bir oyunun bitmesini bu kadar ister? Zorla oynatmıyorlar ya sana.Arkadaş demiş cevap verdik cevap vermek yasak da ben mi bilmiyorum.
Yasak demedi zaten. Bir oyunun sana ne gibi bir zararı var diyor. Niye bir insan bir oyunun bitmesini bu kadar ister? Zorla oynatmıyorlar ya sana.Arkadaş demiş cevap verdik cevap vermek yasak da ben mi bilmiyorum.
Ben çöp oyun diyenlere katılmıyorum açıkçası. Oyun ilk çıktığında, ilk sezonlar ciddi anlamda mükemmeldi. Grafikleri değişik diye çocuk oyunu olduğuna katılmıyorum. Her yaştan oynayan vardı. İnsanların çok iyi yapı yapmasında laf edenler var. Oyunun amacı bu. Yapmayı öğrenince gayet de zevkli. Zaten yapı yapmıyorsan Fortnite da ne işin var gidip PUBG gibi daha basit Battle Royale oyunları oynayabilirsin.
Battleground oyun türü nedir?Fortnite gibi bir oyunun bitmesi için, oyun türünün bitmesi gerekiyor. Battleground türü oyunların popülerliği azaldığında Fortnite bitmeye başlayacak. Ve bu pek yakın zamanda olacak gibi durmuyor.
Hiç oynadın mı acaba? Ön yargılı olma. Gayet güzel bir oyun. En fazla 1 - 2 sene var ölmesi için.Bir an önce biter umarım. Çöp bir oyun çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.