Forum bağımlısı oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı durum pişman mıyım hayır yeni şeyler öğreniyorsun hiç işim olmayacağı halde artık forum sayesinde fitness, ekran kartları, linux gibi konularda bilgi sahibi oluyorum.
Hayır hocam. Bir gram pişmanlığım yok. Fakat @Zakramoreas adlı arkadaşın dediği gibi ileride sıkıntılar çıkabilir başımıza.
 
Eskiden özel tatil istekleri vardı, kullanıcıya istediği kadar süre uyarı veriliyordu... Ne yazık ki şu anda bu sistem yok. En iyisi siz biraz bilgisayarın başından kalkıp dışarıyı gezin :) gerçekten bize vakit ayırmanız çok hoş ama bağımlılık ilerleyen zamanlarda daha çok sıkıntıya yol açabilir.

Hocam o sistem keşke geri gelse çok iyi olurdu :(
 
~Durum Güncellemesi~ 1 dakika soru çözüp 10 dakika buradayım. Anlık durum bu. İş harbi çığrından çıktı. Çok kötü durumdayım! Çok ciddi bir şekilde şunu söylüyorum ki Durum vahim!
 
hocam telefondan bakıyorsanız foruma, telefon kullanımını sınırlandıran uygulamalar vardı onları araştırabilirsiniz. Belli saatler sürecinde telefonu kullanmamanız için telefonu kilitliyor.
 
Ben de en son 3 aylık ban aldım. Sırf toplu katliama teşvik ve yöntem verdiğim için. Bana göre hala haksız bir ban ama beni forumdan uzunca bir süre uzak tuttu. Sen de böyle bir şey dene.
Hocam LGBT konusu muydu :(?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı