Forum için bazı öneriler ve eksiklikler

• Konuyu başlatan Peach
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 966
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Peach

Kilopat
Herkese merhaba öncelikle arkadaşlar. Forumda bir süredir bakınıyorum ve forumu takip ediyorum. Normalde foruma girme sebebim zaten yardıma ihtiyaç duyduğum zaman konu açıp bilgi almak. Zira bilgili ve düzenli ender bir yer burası. Yalnız bazı durumlarda yorum için raporlamalarda mesela bildirim gelmiyor. Sadece kendimi raporlayarak veya bir içeriği raporlarken, soru olarak raporladığım zaman bildirim alıyorum. Cevap olarak geliyor o da sırf. Yoksa bir yorumu raporladım diye onun için bildirim gelmiyor. Yani mesela atıyorum bir yorumu yanlış yazım hatasından raporladım, bunun için dönüş gelmiyor. Dönüş gelse daha iyi olur diye düşünüyorum. Zira ona göre en azından bir şey bilip raporlamış oluruz sonrakiler için. Bir diğer konu ise özel mesajlar hakkında. Yetkililer ile iletişime geçilmiyor. Özel mesajlar tamamen kapalı. Sadece rapor ile soru sorulabilir. Başka bir yol varsa da bilmiyorum, belirtirseniz sevinirim; eğer varsa. Yani kısacası 2 sorun mevcut şu an. Rapor dönüşü gelmiyor ve yetkililer ile iletişime geçilemiyor. Sizin de düşünceleriniz var ise konu altında belirtebilirsiniz.

Rapor sistemini kullanmak, yetkililer ile iletişim kurmanın en kolay yoludur. Rapor dönüşüne gelecek olursak, her raporlar incelenip değerlendiriliyor, olumlu da sonuçlanabilir, olumsuz da. Raporların çözülüp çözülmediğinin geri bildirimini gönderebiliyoruz ama bunu her zaman yapmayabiliyoruz. Ortada bir yanlışlık var ise zaten düzeltilir, es geçilmez.

Son düzenleme:
Forum içi üyelerle özel olarak mesajlaşabiliyor muyuz? Yada bunun için belirli bir mesaj sayısına mı ulaşmamız gerekiyor?

Rapor sistemini kullanmak, yetkililer ile iletişim kurmanın en kolay yoludur. Rapor dönüşüne gelecek olursak, her raporlar incelenip değerlendiriliyor, olumlu da sonuçlanabilir, olumsuz da. Raporların çözülüp çözülmediğinin geri bildirimini gönderebiliyoruz ama bunu her zaman yapmayabiliyoruz. Ortada bir yanlışlık var ise zaten düzeltilir, es geçilmez.

Raporlanan yorumun veya konuların zaten incelendiğinden şüphem yok. Yalnız bazı yorumları raporlarken bir süre sonra bakınca yorum hala aynı ve değişen bir yok. Reddedildi bile ise sebebi ile dönüş gelse iyi olabilir mesela.

@junlee Forum içi mesaj sistemi kapalı. Bir bilgi paylaşılacak ise herkes görmeli.
Bilgi değil hocam mutlaka her forumda özel mesajda konuşma ihtiyacı duyduğun konular olabiliyor. Bu forumda da açık olması gerektiğini düşünüyorum. Bence büyük eksiklik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı