Peach
Kilopat
Herkese merhaba öncelikle arkadaşlar. Forumda bir süredir bakınıyorum ve forumu takip ediyorum. Normalde foruma girme sebebim zaten yardıma ihtiyaç duyduğum zaman konu açıp bilgi almak. Zira bilgili ve düzenli ender bir yer burası. Yalnız bazı durumlarda yorum için raporlamalarda mesela bildirim gelmiyor. Sadece kendimi raporlayarak veya bir içeriği raporlarken, soru olarak raporladığım zaman bildirim alıyorum. Cevap olarak geliyor o da sırf. Yoksa bir yorumu raporladım diye onun için bildirim gelmiyor. Yani mesela atıyorum bir yorumu yanlış yazım hatasından raporladım, bunun için dönüş gelmiyor. Dönüş gelse daha iyi olur diye düşünüyorum. Zira ona göre en azından bir şey bilip raporlamış oluruz sonrakiler için. Bir diğer konu ise özel mesajlar hakkında. Yetkililer ile iletişime geçilmiyor. Özel mesajlar tamamen kapalı. Sadece rapor ile soru sorulabilir. Başka bir yol varsa da bilmiyorum, belirtirseniz sevinirim; eğer varsa. Yani kısacası 2 sorun mevcut şu an. Rapor dönüşü gelmiyor ve yetkililer ile iletişime geçilemiyor. Sizin de düşünceleriniz var ise konu altında belirtebilirsiniz.