Daha fazla  

Kendisi.Örnek verebilir misiniz bu kişilere? Merak ettim.
Kendisi.Örnek verebilir misiniz bu kişilere? Merak ettim.
Saçma öneriler topluluğu.
Sunucuya ne kadar yük yapabilir? Herhangi bir konu açan kişinin konuya eklediği ekran görüntülerinden çok daha az ağırlık yapıyor. Emin olun.Sunucuya yük yapmıyorlar mı?
Yerine getirilen bir öneri şu ana kadar rastlamadım, gördüğüm hepsi de reddedildi zaten.
Forum yönetimi zamanla geliştiriyor zaten.
her bölüme 10 moderatör atanması
Bence atanmalı. Çünkü hem iş kolaylaşır. Ne zararı olur? Belli üyeler görevli olarak gönüllü olarak alınır.Toplamda 15-16 moderatör var. Her bölüm için bu kadar moderatör biraz fazla geldi.
Gereksiz. Gerçekten geri dönüş lazım ise olabilir. Mesela konu çözüldüğünü düşünüyorsan ama çözüldü olarak işaretlenmiyor. Bunun nedeni geri dönüş olarak verilebilir.Rapor ile ilgili bilgi gelmeli, raporum ret mi yoksa onay mı olduğunu anlamak için posta kutusuna gelebilir.
Gereksiz.Profil fotoğrafına Technopat simgesi eklenmeli.
Hiç kimse birbirini tanıyamaz. Yani sohbet ortamı çok azalır.İsim değiştirme her 1 ayda yapılmalı. Süre çok yüksek.
20 dakika mı? Ohooo. Ona bakarsan yarım saatte bir mavi ekran konusu açılıyordu. Yani yetiştiremezsiniz.Her konu 20 dakikada bir onaylanmalıdır. Diğer konulara cevap gelme oranı çok daha yüksek olur.
Adamın 20k mesajı var. O kadar emek etmiş ve hesabı silinecek? Bir gidin ya.Uzun zamandan girmeyen ve forumu bırakan kişilerin hesabı otomatik zaman aşımı nedeniyle silinsin ve bu sunucu için önemli olduğunu umuyorum.
Moderatörler günde foruma 3-4 saatini ayırmak zorundalar. Her zaman değil. Onların da özel hayatı var.Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.
Bu belki olabilir.Forumda yer isimli bölüme herhangi bir rastgele şey yazılacağına örnek: Adana, İstanbul gibi şıklar olmalı ve biz de şehrimize göre seçmeliyiz. Rastgele bir şey yazılmamalı.
Olmaz öyle şey.Gizlilik ayarından ismimizi gizli yapabilmeliyiz, örneğin: Anonim daha doğrusu anonymous gibi.
Tartışılır.Kurallara yeni şeyler eklenmeli. Yıllardır birçoğu aynı.
Mantıklı gibi gözüküyor. Çünkü gece aktif olan kişi sayısı az ve konulara daha az cevap geliyor.Konular saat gece 12'den sonra onaylanmamalı, sabah saat 8 de geri açılmalı.
Bir sürü insan var ama herkesin özel hayatı var. Zaman ayıramayabilir. Zaten şu an çoğu kişi moderatörlere laf atıyorlar. O kişiler mod olması aşırı zor. Bkz: MisakiTaroForuma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.
Olabilir ve tartışılabilir.Forumda hakaretlerin sonucu kesinlikle tam uzaklaştırma olmalı, belirli gün veya ay, yıl olmamalı.
Kesinlikle olması gereken bir şey.Forumda cinsel içerikli, özellikle cinsel hayat olarak sevgili, mastürbasyon konuları silinsin ve onaylanmasın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.