- Makaleler
- 1
Forumun hakikaten aktif dolaşan bir moderatöre ihtiyacı var.Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.
Forumun hakikaten aktif dolaşan bir moderatöre ihtiyacı var.Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.
Anlatacağın şeyi kısa cümlelerle anlatırsan çok daha iyi olacaktır.Technopat YouTube kanalına destek amaçlı buradaki rütbeler ile alakalı isimler konulabilir bunu kastetmiştim.
Sanırım youtube içinden katıl butonuna basanlara arma verilsin diyor.Örnek verebilir misiniz? Tam anlayamadım.
Bence küfür/argo kullanılacak durumlarda sürpriz bozan içinde uyarılarak yapılırsa herhangi bir sıkıntı yok.Forumda küfür, argo ve yasaklı kelimeler otomatik tespit edilsin ve paylaşılmasın, otomatik mesaj düzenleme daha detaylı virgül ve birkaç kullanıma özen gösterilebilir.
Buna katılıyorum.
Rapor ile ilgili bilgi gelmeli, raporum ret mi yoksa onay mı olduğunu anlamak için posta kutusuna gelebilir.
Bu 3 ay olmalı bence.
Foruma moderasyon ekibi takviyesi yapılarak konuların erken açılması sağlanılabilir. Bir sürü hak eden insanlar var.
Profil fotoğraflarına GIF eklenmeli, isteyen kişiler ayarlardan GIF görme ayarını kapatarak hem dikkatini dağıtmamış olurlar hem de isteyenler görebilir.
İsim değiştirme her 1 ayda yapılmalı. Süre çok yüksek.
Burada olanlar dışında bildirim kısmında okunmayan bildirimler sekmesi güzel olur bence, bazen çok bildirim falan olunca gözden kaçan şeyler olabilir.
Foruma yeni kayıt olan kullanıcıların önüne direkt Technopat kuralları sekmesi açılmalı ve onaylıyorum işaretlemeleri gerekmesi lazım.
Örnek verebilir misiniz? Tam anlayamadım.
Moderatörler de insan.Moderatör rütbelerine sahip kişiler tüm konuları gezmeli ve kuralları aykırı bir şey olmadığından emin olmalıdır.
Takmayın şöyle şeyleri, olan şeyi olduğu gibi kullanın. :/

Üye olmayanları pleb olarak görecek ve ego kasacak insanlar var.Hocam kısaca:
Eki Görüntüle 942412
Yanlış anlamayın fakat böyle anlarsınız belki. Bu bir başka forumun rütbeleri ve ona uygun paketler var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.