Forum İle İlgili!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teknolojisi olarak da burası 1. numara. Diğer ismini vermeyeyim forumlar daha eski Xenforo kullanıyor galiba. 😀
Xenforo aynı Xenforo. Sadece kişiselleştirme farklı. Şahsen ben buranın arayüzünü daha çok beğeniyorum. Daha temiz ve düzenli.

Gerçekten, gerek kuralları olsun, gerek canlılığı olsun, gerekse ortamı olsun cennet burası. Umarım çölleşmeye doğru gitmez. :)

Witcher 3'e köpek dediğim için diğer üyelere hakaret cezası aldığımdan beridir kırgınım buraya. Ama bir yandanda burayı çok seviyorum. Bir de Türkçemi iyice geliştirsem daha iyi olacak.

Witcher 3'e köpek dediğim için diğer üyelere hakaret cezası aldığımdan beridir kırgınım buraya. Ama bir yandan da burayı çok seviyorum. Bir de Türkçemi iyice geliştirsem daha iyi olacak.
Olsun hocam, hata yapa yapa öğreneceğiz. Bunu yazarken bile hata yapmışsınız ama pek de önemi yok. Sadece biraz araştırma ve dikkat. :)

Olsun hocam, hata yapa yapa öğreneceğiz. Bunu yazarken bile hata yapmışsınız ama pek de önemi yok. Sadece biraz araştırma ve dikkat. :)
Sadece bir hata yapmışım herhalde. Yavaştan geliştiriyorum Türkçemi, önceden çok daha kötüydüm.

Sadece bir hata yapmışım herhalde. Yavaştan geliştiriyorum Türkçemi, önceden çok daha kötüydüm.
Doğru, zaten sizi az çok biliyorum, hatırlıyorum yani. Gelişme var, devam edin hocam. :)

Ufak bir not: Bir hatanız daha vardı. "-De, -da" eklerine ve kesme işaretine çalışın hocam. :)

Konu toz olmuş uçacak. Bu konu nasıl öne çıktı? Kim mesaj attı?
Mesela bu konu az önce öne çıktı ilk mesajı ben attım konu 2 yıl önce atılmış. Kim öne çıkarıyor?

Doğru, zaten sizi az çok biliyorum, hatırlıyorum yani. Gelişme var, devam edin hocam. :)

Ufak bir not: Bir hatanız daha vardı. "-De, -da" eklerine ve kesme işaretine çalışın hocam. :)
Hocam size bir sorum olacak. Mesela iyi iyi dediğim zaman araya virgül koymam gerekiyor mu?

En iyi Türkçe forum burası. Ciddiyim, şaka yok. Fanboy falan değilim.

Türkiye'de bura, yabancıda LTT forum. Başka Türk forumlara bakarsanız burasının cennet olduğunu görürsünüz.

Dediklerinize hak veriyorum. Şu an isim vermeyeyim fakat diğer Türk forumlarında neredeyse her konu yazım yanlışı dolu. Bunları görünce gözlerim acıyor resmen. Burası en iyi Türk forumudur değişmez. Yazım yanlışına ceza olması konusu da bence büyük bir avantaj. Doğru yazılışları öğreniyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı