Forum İsmi Hakkında

XsGarfield

Megapat
Öncelikle özel mesaj sisteminiz kapalı olduğu için konuyu buradan açmam gerekti. Forumda Türkçe dil düzenine gereğinden fazla özen gösteriliyor. Böyle bir hazineyi korumaya çalışan bir forum sitesi neden adını Technopat şeklinde katliamsı bir kelimeden alıyor?

Ayrıca fark ettiğim üzere;
1577260107892.png

Böyle bir çeviri sorununuz mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
İsmin Türkçe olup olmamasının imla kuralları ile ilgisi nedir? Dilerseniz konuyu İngilizce de açabilirsiniz, biz Türkçe zorunluluğu dayatmıyoruz. İmla kurallarına uyulması gerektiğini belirtiyoruz.
Ayrıca Türkiye'de isimlerin yarısından fazlasının Arap veya Avrupa kökenli olduğunu belirtelim. En düşük yüzdelik kısım Türkçe isimler.

Asım Bey bir şey soracaktım. Forumla ilgili bir sorumuz veya sorunumuz olduğunda nasıl ve kimlerden yardım alabiliyoruz?

Asım Bey bir şey soracaktım. Forumla ilgili bir sorumuz veya sorunumuz olduğunda nasıl ve kimlerden yardım alabiliyoruz?
Konu Dışı kategorisine konu açabilirsiniz. İtirazlar ise Bize Ulaşın butonundan.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı