Forum Moderatörlerine Duyuru

Öyle şey mi olur? Saygılı bir şekilde tartışacağız tabi tartışmadan da olmaz, işin suyu çıktığı zaman admin olaya el koyucak. Böyle kafasına göre her yorumu, habersizce silerse nerde üyelere olan saygı? Her şeyin bir yolu yordamı var.

Herkesin yorumu silinmiş, tartışılmaması gereken bir forum ama ister istemez tartışıyoruz. :D

Bak Burak sana aslında süper moderatör falan lazım değil , sana lazım olan bir sistem ve paneller.
Bir php coder tutup ona bir sistem yazdır yeni mesajlar bir kısımda sana gelsin ve sen onları kontrol et düzelt. Diğer arkadaş girdiğinde ona senin kontrol etmediğin mesajlar gitsin oda onları düzeltip kontrol etsin. Moderatörlere de kendi bölümlerin de ki yeni mesajlar kontrol edilmesi için gönderilsin. Sende tek tek hangi mesaj kontrol edildi, düzeltildi ,düzeltilmedi ,kim, nasıl ,neyle ,düzeltti derdi ile uğraşmazsın. Ve hangi moderatör ne kadar mesaj düzeltti nasıl düzeltti falan bakarsın gerekirse rütbesini yükseltirsin. Sana sistem lazım sistem.

Öyle şeymi olur? Saygılı bir şekilde tartışıcaz tabi tartışmadan da olmaz, işin suyu çıktığı zaman admin olaya el koyucak. Böyle kafasına göre her yorumu, habersizce silerse nerde üyelere olan saygı? Herşeyin bir yolu yordamı var.

Katılıyorum. Bu konu neyse, sonuçta duyuru amacı taşıyor ama UPS hakkında bilgi isteyen birine kapsamlı bilgi içeren sitenin adresini verdim, yorumum silinmiş ve küçük bir açıklama yazılmış. Verdiğim link konuyla alakasız mıydı, reklam yaptığımı mı düşündünüz, Türkçe kurallarına mı uymuyordu yoksa başka sitelere link vermek mi yasak? Konuyla alakalı olduğu halde yorumumun silinmesi hiç hoşuma gitmiyor, hoşuna giden de yoktur herhalde.

Katılıyorum. Bu konu neyse, sonuçta duyuru amacı taşıyor ama UPS hakkında bilgi isteyen birine kapsamlı bilgi içeren sitenin adresini verdim, yorumum silinmiş ve küçük bir açıklama yazılmış. Verdiğim link konuyla alakasız mıydı, reklam yaptığımı mı düşündünüz, Türkçe kurallarına mı uymuyordu yoksa başka sitelere link vermek mi yasak? Konuyla alakalı olduğu halde yorumumun silinmesi hiç hoşuma gitmiyor, hoşuna giden de yoktur herhalde.

Birisi bir şey sorduğunda "al burdan bak" demek bence doğru düzgün bir cevap olmuyor. Özellikle de verdiğiniz link bir reklam sitesi olunca hiç hoş olmuyor.

Bak Burak sana aslında süper moderatör falan lazım değil , sana lazım olan bir sistem ve paneller.
Bir php coder tutup ona bir sistem yazdır yeni mesajlar bir kısımda sana gelsin ve sen onları kontrol et düzelt. Diğer arkadaş girdiğinde ona senin kontrol etmediğin mesajlar gitsin oda onları düzeltip kontrol etsin. Moderatörlere de kendi bölümlerin de ki yeni mesajlar kontrol edilmesi için gönderilsin. Sende tek tek hangi mesaj kontrol edildi, düzeltildi ,düzeltilmedi ,kim, nasıl ,neyle ,düzeltti derdi ile uğraşmazsın. Ve hangi moderatör ne kadar mesaj düzeltti nasıl düzeltti falan bakarsın gerekirse rütbesini yükseltirsin. Sana sistem lazım sistem.

Bunu biliyorum fakat bu forumun işleyişini inanılmaz yavaşlatır.

Birisi bir şey sorduğunda "al burdan bak" demek bence doğru düzgün bir cevap olmuyor. Özellikle de verdiğiniz link bir reklam sitesi olunca hiç hoş olmuyor.

UPS Nedir? - UPS Ni reklam sitesi mi? Yanda UPS reklamı çıkabilir ama sitedeki içerikte raklam göremedim.
Bir de sadece bu değil ki, daha önce de yanıtlarım silindi. Bazı üyelerin yanıtlarına da bir bakıyorum var, başka zaman bakıyorum yok. Yanıtım silindiğinde en azından neden silindiğini bilmek isterim.

Eğer yanıtlar sorunu çözüme ulaştırmamışsa, diğer forumlar gibi insanları gereksiz sayfalarda çözümsüz mesajlarda dolaştırarak hit almak yerine bu mesajları silip sadece çözüm olan mesajı bırakıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz yoksa?

Yorumun silindiğine dair bilgilendirme olursa daha iyi olur. Sen yorum yapmışsın ama ben baktım beğenmedim, boş muhabbet yapmışsın sildim gitti. hadi yallah. Kusura bakma admin benim yorumum silindiği için kızgınım... bana olan saygını gösteriyor bu, yada olamayan.

Eğer yanıtlar sorunu çözüme ulaştırmamışsa, diğer forumlar gibi insanları gereksiz sayfalarda çözümsüz mesajlarda dolaştırarak hit almak yerine bu mesajları silip sadece çözüm olan mesajı bırakıyoruz. Yanlış mı yapıyoruz yoksa?

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı