Forum neden hiç aktif değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

480853

Hectopat
Forum eskiden çok aktifti fakat artık hiç aktif değil ve aktifliği düzeltmek için moderatörler hiçbir eylemde bulunmuyor. Bu yüzden de forum daha çok ölüyor çünkü aktiflik azalınca daha fazla insan forumu bırakıyor.

Forum aktif. Ancak boş boş konular var. İnsan sıkılıyor bir yerden sonra.

• Beğen
İfadeler: T21
Yok hocam forum bugün gayet aktif bir halde hangi konuya girsem sayfalarca mesaj var. İnsanların bazı işleri oluyor okula gidiyor, işe gidiyor yani olabiliyor her gün zaman boş olmuyor.

Yok hocam forum bugün gayet aktif bir halde hangi konuya girsem sayfalarca mesaj var. İnsanların bazı işleri oluyor okula gidiyor, işe gidiyor yani olabiliyor her gün zaman boş olmuyor.
Senin telefonun var diyen dayılar gibi oldu.

Son konularınıza az mesaj gelince, aktiflik düşük diye düşünüyorsunuz. Konularınız ilgi görmemiş olabilir.

İki öneride bulunana da ban ya da mute atıyor yönetim.
Tüm önerileri değerlendiriyoruz, öneri sundunuz diye ban attığımızı hatırlamıyorum.

@Emre C, bana gösterilen şeffaflığı umarım diğer üyelere da gösterirsiniz dediğim için moderatörünüz "30" makalemi gidip başka kategorilere attı. Ban atılmasa bile üyenin açığı bariz bir şekilde aranıyor, günde 3 uyarı yediğim bile oldu. Ne yazık ki şeffaf davranılmıyor, bunu kabul etmek lazım.

Abi lütfen yapmayın moderatör kullanıcılar üyelere ayrıcalık tanımıyor. Ayrıca hani niye tanısın ne çıkarı olabilir?🙄

Son düzenleyen: Moderatör:
@XEfe.Bey, hayır benim demek istediğim açık. En ufak eleştiride hedef alıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı