Forum neden özgür değil?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, bir konuya değinmek istiyorum, bır konu açıyoruz örneğin bazen yanlış yazabiliyoruz, sorun oluyor çözüm aramaya çalışıyoruz, fakat forumdaki moderatör arkadaşlar yanlış yazdığımız için 1 saat ceza veriyorlar. Neden forumu istediğimiz gibi özgür kullanamiyoruz. Bu katı kurallar forumu sıkıcı kılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burası forum değil, özel bir tarikat. Mottomuz şu: Requiescat in pace!

Yazım kuralları uyarısı belli bir sayıyı geçen her üyenin adresine assassin yollayıp öldürtüyoruz. Cezalarla kuralları zorla öğretmeye çalışıyoruz, öğrenmeyen olunca temizliyoruz... Böylece yazım kurallarını korumayı amaçlıyoruz.

Bilmiyorum ya. Geçen insanlardan Sea of Thieves'de "Lavenderbeard" diye bir hata aldığımdan dolayı yardım istedim, yanlışlıkla nokta koymuşum diye 1 saat kısıtlandım. Evet, tamamen yanlış yazan, saçma kısaltmalar kullanan vs. insanlara ceza verilmeli ama en küçük el çarpmasında da 1 saat ceza vermek bence aşırı saçma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu forumda özgürlük sadece moderatörlere var. Fikir belirtirseniz gereksiz mesaj diye damga yer ceza alırsınız veya hiç olmadı hayatını buraya adamış varlıklar tarafından linçlenirsiniz. Forumu eleştirirseniz açılan konu kilitlenir ve kimse cevap yazamaz, sadece moderatör size laf sokar. Ülke hakkında eleştirilerinizi dile getirirseniz konunuz onaylanmaz. Kısacası buradan ciddiyet beklemeyin, kafanıza takılanı sorup geçin, biri sizi kışkırtmaya çalışıyorsa cevap vermeyin, bir konuda haklıysanız haklılığınızı açıklamak ile uğraşmayın tüm bunları dememin tek sebebi sizi uyarmak ve CEZA ALMAMANIZ için tavsiye vermek.
Ayrıca bu konu neden hortlatıldı bir fikrim yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı