Forum neden hiç aktif değil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Foruma yeni katılmış sayılırım 2.5 yıl falan oldu ona rağmen bir şey fark ettim önceden gerçekten teknoloji konuşulurdu 2 3 tane arada espri kaynardı konu olarak o kadar şimdi yok o bana aşık yok şu bana böyle yaptı ne yapsam vs. saçma saçma konular dün gibi hatılarım bilgisayar önerisi için girmiştim foruma anında bir kişi mesaj yazmıştı çok iyi zamandı.

@XEfe.Bey, nerede öfkelendiğimi gösterir misin? Ayrıca benim kanıtım da var, sen göster. Söz bak, ben de göstereceğim.

Şöyle mesaja bir hafta ceza yapıştırırsan düşer. 3 gün olsa gene bir şey demeyeceğim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    154,7 KB · Görüntüleme: 58
@XEfe.Bey, nerede öfkelendiğimi gösterir misin? Ayrıca benim kanıtım da var, sen göster. Söz bak, ben de göstereceğim.

Ben yapılan eleştiriye açığım fakat güzel kırmadan yapılan eleştiriye açığım. Göstermesen bile hissediyorum öfkeli olduğunu bir de forumda bir kullanıcı sana egon tanrı katında demişti ona çok sinirlendin.

Bu mesajımdan sonra ne hikmetse bi' anda konuya yazamaz oldum, lafım ulaşması gereken yere ulaşmış sanırım :)
Cevaplama yasağı öneri verdiğiniz için değil mesajlarınız artık birbirini tekrarladığından ötürü verilmiş. Bu konu zaten bambaşka bir olay ilk mesajınızda her zaman olan bir durummuş gibi izah etmişsiniz.

Yani yine hala daha biraz aktif bence. Zamanında çok fazla bilgili üye kaybedildi bu forumdan, belki o yüzden artık yeni açılan konulara zor mesaj geliyor olabilir.

Teknoloji forumunda teknoloji dışında her türlü konu açıldığı için aktiflik düşüyor. İki öneride bulunana da ban ya da mute atıyor yönetim. Olacağı bu.

Ben hiç karşılaşmadım. @Emre C gayet anlayışlı, insanlara kulak veren birisi mesela. Diğer moderatörlerle hiç sohbetim konuşmam pek olmadı ama 1-2 tanesi haricinde. Onun dışında Recep Baltaş da gayet kulak veren birisi onunla konuşmuşluğum vardı. Önerilerimi dinledi, Emre C de aynı şekilde. Öneride bulunmuştum ve mantıklı gelinip kabul edildi.

Forum bence aktif şu an. Fakat gereksiz konular vardı, sağ olsunlar erkekler soruyor kısmında attılar onları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı