Forum sıkıcı mı oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
46
Yer
Dark
Daha fazla  
Konuyu açmayacaktım ama son mesajları görünce forumun eski hali gittiğini düşündüm bir anda. Gereksiz yorumlar, gereksiz ve tekrarlanan konular çoğaldı. Bu ikiyüz mesaj kotası için mi oluyor bilemem. Gerçek sorunları konularında dile getirenler hariç.

Burak Alkan'nın açtığı konular, Forumda yenilikler bunun gibi konular. Boğmaya başladı. Burak Alkan'ın açtığı konular ne alaka derseniz. Sanki Burak'ın profili sürekli el değiştiriyor farklı farklı kişiler soru soruyormuş gibi. Masaüstü Bilgisayarlar bölümüne bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. En son da duvar kağıtları konusu açmaya başladı. Burak'a herhangi bir kinim yoktur.

Benim Wolfteam hilesi aldığım sitede bücürükler ortalığı dağıtıyordu. :D Bu formu tercih etmemdeki sebep seviyeli olması. Benim de hatalarım var elbette. Bu konuyu açma sebebim kişileri küçümsemek veya hakaret etmek değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar uzattınız 3 gündür sürekli forum sıkıcı oldu böyle oldu şöyle oldu diye konular açıyorsunuz. Bence hiç uzamadan bu konu kapansın ve bir daha böyle konu açılmasın.

Sizin zaten 200 mesajı geçtiniz neden taktınız bu mesaj limitine anlamadım.

Yahu Burak abi mesaj sayısını arttırmak için mi yapıyor sanıyorsun sen :D :D ALLAH seni ne yapmasın ya :D Oradaki amaç tamamen farklı.

Ayrıca forum sıkıcı falan değil bence.

Sizin zaten 200 mesajı geçtiniz neden taktınız bu mesaj limitine anlamadım.

Benim önemsemediğim bir konu ikiyüz mesaj, takıntımda yok. Forumda gereksiz mesajların artmasının bir sebebi bu ikiyüz mesaj kotası mı? Demek istedim.

Oradaki amaç tamamen farklı.

Ayrıca forum sıkıcı falan değil bence.

Oradaki amaç yukarı aşağı benim anladığım siteyi hit yapmak için mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Burak abinin açtığı konuların nedeni şu : Başka kişiler bu sorundan şikayetçi ise çöp forumlar yerine bizim foruma ulaşabilsinler diye yani.
Yoksa o zaman hepsinin cevabını biliyordur. Bunun dışında gereksiz konu açan kişiler kim ?

Bence artmadı. Örnek ver, mesela kim gereksiz konu açıyor mesaj sayısını arttırmak için ? Benim gözüme hiç çarpmadı yani böyle bir şey.

Amacı mesaj sayısını arttırmak olsa her konunun altına bir mesaj yazar geçerdi :D
Başkalarının mesaj sayısının artması neden rahatsız ediyor ki sizi :D

Adamın mesaj sayısı senden çok olunca döner ekmekçi daha mı az et koyuyor yoksa :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı