Forumda aktif en eski üye kim?

Yeni(düzeltme eski) bir taktik buldum:
https://www.technopat.net/sosyal/uye/(sayı yazın) buraya yazdığınız sayı tarihe göre sıralanıyor. Örnek, buraya 1 yazarsak:
Bu hesap çıkıyor.
2 yazarsak:
Bu hesap çıkıyor.

Yanlış görmüyorsam, Murat5038 kullanıcısı 3728'inci kayıt olan kişi.

Soruya gelirsek, Recep Baltaş.

Son düzenleme:
İlk üye Recep Baltaş tabii ki de. Bunu www.technopat.net/sosyal/uye/1 yazdığınız zaman göreceksiniz. İlk zamanlardan kalan hala aktif olan kişiler ise @Mert ve @BilgisayarKurdu diye biliyorum.
Aktif olmayan ama eski olan çoğu dinazorun şimdi çoluğu çocuğu vardır eminim ki :D
Büyük ihtimalle. Bugün de eski ve aktif olmayan dinazorlarımız için yakıyoruz. Belki bir gün geri dönmeleri umuduyla.

Bu arada ben de 361.709. üyeyim. Bayağı geç gelmişim. Keşke zamanı geri sarıp daha önceden üye olsaydım. O kadar pişmanım ki.

Yeni bir taktik buldum:
https://www.technopat.net/sosyal/uye/(sayı yazın) buraya yazdığınız sayı tarihe göre sıralanıyor. Örnek, buraya 1 yazarsak:
Bu hesap çıkıyor.
2 yazarsak:
Bu hesap çıkıyor.

Yanlış görmüyorsam, Murat5038 kullanıcısı 3728'inci kayıt olan kişi.

Soruya gelirsek, Recep Baltaş.
Hocam, bu uzun zamandır biliniyordu 😃

Geçenlerde görmüştüm 2012-2013 kayıtlı başka birisini ama kim olduğunu hatırlayamıyorum 😕

İlk üye Recep Baltaş tabii ki de. Bunu www.technopat.net/sosyal/uye/1 yazdığınız zaman göreceksiniz. İlk zamanlardan kalan hala aktif olan kişiler ise @Mert ve @BilgisayarKurdu diye biliyorum.

Büyük ihtimalle. Bugün de eski ve aktif olmayan dinazorlarımız için yakıyoruz. Belki bir gün geri dönmeleri umuduyla.

Bu arada ben de 361.709. üyeyim. Bayağı geç gelmişim. Keşke zamanı geri sarıp daha önceden üye olsaydım. O kadar pişmanım ki.
Kendi sıralamamıza nasıl bakıyoruz?

Tek pişmanlığınız bu olsun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı