Neden eski kullanıcılar Forum'da artık yok?

Technopat dan daha iyi olan ve herkesin oraya taşındığı bir forum sitesi mi var?
Cogu isiyle gucuyle ugrasiyor. Eski moderatorler, makale yazarlari hatta bazi "secilmis" uyeler iletisimi koparmadan ozel gruplarda goygoya ve kaliteli bilgi alisverisine devam ediyor. Baska foruma geceni hic duymadim.

Gidenin arkasından yas tutacak değiliz :D Kalan sağlarla devam. Herkesin kendi kişisel kararı ve hayat bir şekilde devam ediyor. Bazıları eskisi kadar vakit ayıramayacağı için foruma ara verme kararı alıyor ve normal.

Ben şeyi merak ediyorum. Technopat'dan daha iyi olan ve herkesin oraya taşındığı bir forum sitesi mi var?

Yok. Bildiğiniz yok. Dürüst şekilde yazıyorum, hepsini denedim en mükemmeli burası. Yabancı forumlara giden var ama herkesin dili yok var oralar da saçma. Yabancı bir forumdan sıvı soğutma önerisi istedim. Ben onlara Almanya'ya gideceğim kasa almak istemiyorum, üst kısmını jet taşı ile keserim diyorum yine de kasa almamı veya hava soğutma almamı önerdiler zor anlattım durumu İngilizcem iyi olmasına rağmen. Üstlik model önerisi de yapmadılar. Sadece radyatörde pompa olmasın dediler. Onların da tanesi 10-20k mesajlı adamlardı. Garip kişilik çok açıkçası.

@Ella Freya bir de buranın imla kurallarına dikkat etmesi çok hoşuma gidiyor. Yazılar oldukça okunaklı oluyor. Alternatif forum olsa da diğer forumların çoğunda yazılan yazılar okunmuyor. Bir sorun olmadığı sürece buradayız, buradan memnunuz.

@Ella Freya bir de buranın imla kurallarına dikkat etmesi çok hoşuma gidiyor. Yazılar oldukça okunaklı oluyor. Alternatif forum olsa da diğer forumların çoğunda yazılan yazılar okunmuyor. Bir sorun olmadığı sürece buradayız, buradan memnunuz.

Malum yerlerde girdiğiniz anda kahvehane ortamını sanaldan yaşıyorsunuz. Türkçe kullanmıyor onlar, kendi yarattıkları başka bir dili kullanıyorlar sanırım.

Hocam herkesin bir hayatı olduğunu unutmayın. Kimse gününün 10 saatinden fazlasını burada geçirecek hali yok. Hatta şuan bu mesajı işe giderken yolda yazıyorum. İyi günler.

Ben varım ilk zamanlardan, ara sıra takılıyorum forumda. Eskisi kadar aktif değilim tabii. Forum yapısı gereği hep dinamikti. Belirli bir yaşa geldikten sonra teknolojiye erişim kolaylaşıyor ekonomik açıdan. Çoğu eski üye forumda olmasa da haberleri okuyordur siteden eminim. Benimki de o misal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı