Forumda çöp ve balon kelimesi yasaklanmalı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Balon havadan hafif bir gazla ya da ısıtılmış havayla doldurulunca atmosferde uçabilen ve altına bağlanan bir sepetle uçan bir taşıt olarak kullanılabilen, geçirimsiz bir kumaştan ya da sağlam kauçuktan yapılmış, küre biçiminde araç.

Amacınız tartışıp konuyu çözmek değilse neden gereksiz tartışanlar üreyecek diyorsunuz? Kötü bir ürüne çöp dememiz sizi rahatsız mı ediyor?

İşte o kitle sensin mesela. Çöp demenin rahatsız ettiğini nerden çıkardın. Gereksiz çöp olmayan her şeye de çöp deniliyor ondan muzdaribim.
Neyse ben konuyu salıyorum yeyin birbirinizi.

İşte o kitle sensin mesela. Çöp demenin rahatsız ettiğini nerden çıkardın. Gereksiz çöp olmayan her şeye de çöp deniliyor ondan muzdaribim.
Düzgünce tartışın. Gereksiz çöp diyen birinin olduğunu düşünüyorsanız ilk uyarın, devam ederse ve uygunsuz üslup kullanırsa raporlayın. Kelimenin yasaklanmasını gerektirmiyor bu.

Şu an bahsettiğiniz şekilde kötü amaçlı tartışma çıkaranın siz olduğunun farkında mısınız acaba :D. Ben size sordum tartışma çıkması kötü bir şey değil, tartışma olmazsa konunuza çözüm bulamazsınız.

Çöp olan bir şeye çöp denmesi çok da kötü bir şey değil. Ama çöp kelimesi bir şey için "kötü" olarak ifade ediliyor. Yani adam çöp demese kötü diyecek. Çok da şey değişmez açıkçası.

Selamlar, özellikle bu konuya moderatörlerin de dahil olmasını isterim. Çöp ve balon bir hakaret veya ayıp kelimeler değil evet. Kullanan insanlar kendilerini komik mi sanıyorlar anlamış değilim ama bir konuda gayet kaliteli bir sohbet dönerken çocuğun teki gelip çöp veya balon yazıyor. Aldırmıyorsun hala farklı şekillerde yazmaya devam ediyor. Bütün güzel kaliteyi aşağıya çekiyor. Yasaklanmalı demiyorum. Yasaklanmalı mı diye soruyorum aklıma geldi konusunu açayım dedim kim ne düşünüyor diye merak ettim. Benim fikrimce çok irite edici ve muhabbeti bayan, kaliteyi düşüren bir kitle tarafından yazılıyor şu anda sürekli azıcık tahmin yürütürseniz zaten kullanan insanların yaşları da genelde 15'i geçmez. Düşüncelerinizi bekliyorum. Bakın şimdi seyredin bu konuda bile gereksiz tartışanlar üreyecek birazdan.
Yasaklanmalı birdaha Gamepower'a Frisby'e Rampage'ye nasıl çöp diyeceğiz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı