Forumda en sevmediğinz şeyler neler?

Ben genelde birkaç kişiye aynı anda selam verirken merhabalar diyorum günlük hayatta. Bu da mı yanlışa giriyor? Bu tür şeylere takıntılıyım

Sizce ne tip konular açılmalı?
Sorununu söylerken sistemini belirtmemesi.
Hakikaten o çok sinir bozucu.

Sürekli aynı konunun şekil değişerek açılması, haksız konumda hala ölümüne haksız olduğu şeyi savunmak, anlatım bozuklukları ve %87'lik YHA yazıları.

Ben genelde birkaç kişiye aynı anda selam verirken merhabalar diyorum günlük hayatta. Bu da mı yanlışa giriyor? Bu tür şeylere takıntılıyım
Merhabalar demek yerine Herkese merhaba demek daha doğru gibi geliyor. Hatta merhabalar kelimesini zarif bir kullanım olarak da görenler de vardır. Fakat kelimenin yanlış kullanıldığını anlayınca eski alışkanlıklar yerini terk ederek bir farkındalık oluşuyor.

Sürekli aynı konunun şekil değişerek açılması, haksız konumda hala ölümüne haksız olduğu şeyi savunmak, anlatım bozuklukları ve %87'lik YHA yazıları.
İşte, teknoloji konuşulunca mecburen aynı sorunların farklı bilgisayarlardaki hali karşımıza geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…