Forumda en sevmediğinz şeyler neler?

Konu içerisinde de çoğu kişinin alışkanlıkları yüzünden kullandığını görebilirsiniz. Gayet normal bir durum. İki kişi arasındaki selamlaşmanın çoğul bir şekilde kullanılmasını doğru bulmadığım için pek fazla hoşlanmıyorum.
Ben genelde birkaç kişiye aynı anda selam verirken merhabalar diyorum günlük hayatta. Bu da mı yanlışa giriyor? Bu tür şeylere takıntılıyım :)

Kaliteli içerik sayısının azalması. Aynı ya da benzer konular çok sık tekrarlanıp, forumda hatrı sayılır zaman geçeren insanları bunaltabiliyor. Eskiden bir konu açılınca merakla takip ederdim, hoşuma giderdi. Şimdi ise çoğu şey sıradanlaştı.
Sizce ne tip konular açılmalı?
Sorununu söylerken sistemini belirtmemesi.
Hakikaten o çok sinir bozucu.

Sürekli aynı konunun şekil değişerek açılması, haksız konumda hala ölümüne haksız olduğu şeyi savunmak, anlatım bozuklukları ve %87'lik YHA yazıları.

Ben genelde birkaç kişiye aynı anda selam verirken merhabalar diyorum günlük hayatta. Bu da mı yanlışa giriyor? Bu tür şeylere takıntılıyım :)
Merhabalar demek yerine Herkese merhaba demek daha doğru gibi geliyor. Hatta merhabalar kelimesini zarif bir kullanım olarak da görenler de vardır. Fakat kelimenin yanlış kullanıldığını anlayınca eski alışkanlıklar yerini terk ederek bir farkındalık oluşuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı