Forumda en sevmediğinz şeyler neler?

Merhaba nasıl kullanılmalı sizce?
Paylaştığım gönderide konuyu anlatmıştım. Bakabilirsiniz.
Her konumun başına merhaba ile başlarım.
Merhaba ile başlayamazsınız demiyorum zaten. Neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz? Merhabalar kelimesinin kullanımının yanlış olduğunu belirtiyorum.

Paylaştığım gönderide konuyu anlatmıştım. Bakabilirsiniz.

Merhaba ile başlayamazsınız demiyorum zaten. Neden ön yargılı yaklaşıyorsunuz? Merhabalar kelimesinin kullanımının yanlış olduğunu belirtiyorum.
Siz de haklısınız ama alışkanlık işte ne yapalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cümlesi "Kanka bak o öyle değil" ile başlayanlardan nefret ediyorum. Elimde olsa internetten banlarım. Elimde olsa bütün cihazlarını patlatırım. Ayrıca yaşlarını da büyük gösteriyorlar ama genellikle üslupları 13 yaşında olduklarını belli ediyor. Son zamanlarda iyice sayıları arttı.

Siz de haklısınız, ama alışkanlık işte ne yapalım.
Konu içerisinde de çoğu kişinin alışkanlıkları yüzünden kullandığını görebilirsiniz. Gayet normal bir durum. İki kişi arasındaki selamlaşmanın çoğul bir şekilde kullanılmasını doğru bulmadığım için pek fazla hoşlanmıyorum.

Kaliteli içerik sayısının azalması. Aynı ya da benzer konular çok sık tekrarlanıp, forumda hatrı sayılır zaman geçeren insanları bunaltabiliyor. Eskiden bir konu açılınca merakla takip ederdim, hoşuma giderdi. Şimdi ise çoğu şey sıradanlaştı.

Cümlesi "Kanka bak o öyle değil" ile başlayanlardan nefret ediyorum. Elimde olsa internetten banlarım. Elimde olsa bütün cihazlarını patlatırım. Ayrıca yaşlarını da büyük gösteriyorlar ama genellikle üslupları 13 yaşında olduklarını belli ediyor. Son zamanlarda iyice sayıları arttı.
Ben hiç rastlamadım böyle bir olaya.

Yeni bildirim geldiği zaman yeni sekmenin açılması
Ekran Alıntısı.PNG

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı