Forumda en sinir olduğunuz insan tipi nedir?

Her mesaja beğendim atanlar genel olarak bir de arada ailevi olaylarını foruma yazanlar oluyor.

Herhangi bir markanın fanboyu olanlar. Örneğin biri çıkmış istatistiklere dayalı uzun uzun iki kartın karşılaştırmasını yapıyor. Diğeri çıkıp "şu kartı al" diyor. Neden daha iyi?

Sırf parası yetmediği için iPhone alamayıp bilir kişi Samsung'u Allah yapıp IPhone'u şeytan yapan tiplerden nefret ediyorum herkesin malı herkesin tercihi kendine.

Gamepower övmem klavyesini kullanırım birçok kişinin sorun yaşamış olduğu bir klavye ben yaşamadım şahsen fakat yine de bu kadar çok olumsuz yorum varken marka fan boyluğu yapmak saçmalıktır.

Adam 500TL mouse sornuş 2K'lık mouse öneriyor eleman gel buna nasıl tilt olma aga.

Tanımadığı kişilere "kanka" diye hitap edenlere şaşırıyorum. "hocam" kelimesini anlarım, forumun kültürüdür fakat tanımadığın bir kişiye "kanka" diyerek, yakın arkadaşınmış gibi hitap etmek bana garip geliyor. Ama içimde bir sinir beslemiyorum :D.

Sürekli her şeyi bildiğini zannedip millete hayatını karartacak şeyler önerenler.
Gereksiz fazla Asus övücülüğü yapanlar
Bir tip daha var da onu söylersem mute yiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı