Bir helali hakettimBenim ilk bilgisayarımı bizim iş yerinde eskilerden bir bilgisayarcı toplamıştı. Yaklaşık 10 sene oluyor sanırım. Tam bir GTA Vice City hayranıydım. Komşunun çocukları falan gelir beni izlerlerdi. Sonra hiç unutmam babam ilk defa bana bir internet kafeden Call of duty almıştı. O günden itibaren hayatımda genellikle Call Of Duty oynadım. Babam bile oynuyordu.Daha sonralarda Call Of Duty 4 çıkmıştı. Ben tabi heyecanla koştum bir internet kafeden aldım oyunu. Bir yükledim benim grafik kartı oyunu kaldırmıyo. Tabi ben bunu yıllar sonra öğrendim. Sürekli Graphic cards felan filan diye bir hata geliyo. Neyse ben aldım oyunu geri götürdüm bozuktur diye. Yeniden aldım yükledim gene hata. En sonunda aldım kasayı götürdüm. 1 saat sonra gel dedi. 1 saat geçti gittim. Adam demesinmi bizde oyun açıldı diye. Bende sevindim oldu diye. Eve gittim aynı hata. Vatan Bilgisayara gittim. Adam ekran kartı değişmesi lazım dedi. O senede artık AGP'lerin sonu olduğu çok az vardı. Az olduğu içinde biraz pahalıydı. Babamda boşver felan dedi öyle kaldı. Onboard ekran kartını kullanmaya devam ettik. Velhasıl kelam böyle bir bilgisayar hayatımız oldu. Daha sonra yaklaşık 2-3 sene evvel 3D max kursuna gittiğim için amcam benim pc yenileyelim dedi. Hikayemi bilen bilir.
Özellikle bana sormadan almamasını söyledim. Dinlememiş gitmiş 4000TL Workstation PC almış. Eve pc bi geldi 4000TL pc oyunları low-medium da oynatıyor. Yıkıldım haliyle onca sene külüstür pc ile oynayıp böyle bir şey gelince. Yaklaşık 2-3 sene kullandıktan sonra benden çizim için pc aldı sana yeni alırız dedi. Allahımında izniyle bu yaz canavar gibi bir toplama bilgisayar yaptım. Bu sefer kandıramadı ben topladım.
Şimdi bu sene üniversite gideceğim için daha yesyeni pcmi satıp laptopa geçeceğim.
Ne yazdım bee.Valla okuyana helal olsun.
Benim ilk bilgisayarımı bizim iş yerinde eskilerden bir bilgisayarcı toplamıştı. Yaklaşık 10 sene oluyor sanırım. Tam bir GTA Vice City hayranıydım. Komşunun çocukları falan gelir beni izlerlerdi. Sonra hiç unutmam babam ilk defa bana bir internet kafeden Call of duty almıştı. O günden itibaren hayatımda genellikle Call Of Duty oynadım. Babam bile oynuyordu.Daha sonralarda Call Of Duty 4 çıkmıştı. Ben tabi heyecanla koştum bir internet kafeden aldım oyunu. Bir yükledim benim grafik kartı oyunu kaldırmıyo. Tabi ben bunu yıllar sonra öğrendim. Sürekli Graphic cards felan filan diye bir hata geliyo. Neyse ben aldım oyunu geri götürdüm bozuktur diye. Yeniden aldım yükledim gene hata. En sonunda aldım kasayı götürdüm. 1 saat sonra gel dedi. 1 saat geçti gittim. Adam demesinmi bizde oyun açıldı diye. Bende sevindim oldu diye. Eve gittim aynı hata. Vatan Bilgisayara gittim. Adam ekran kartı değişmesi lazım dedi. O senede artık AGP'lerin sonu olduğu çok az vardı. Az olduğu içinde biraz pahalıydı. Babamda boşver felan dedi öyle kaldı. Onboard ekran kartını kullanmaya devam ettik. Velhasıl kelam böyle bir bilgisayar hayatımız oldu. Daha sonra yaklaşık 2-3 sene evvel 3D max kursuna gittiğim için amcam benim pc yenileyelim dedi. Hikayemi bilen bilir.
Özellikle bana sormadan almamasını söyledim. Dinlememiş gitmiş 4000TL Workstation PC almış. Eve pc bi geldi 4000TL pc oyunları low-medium da oynatıyor. Yıkıldım haliyle onca sene külüstür pc ile oynayıp böyle bir şey gelince. Yaklaşık 2-3 sene kullandıktan sonra benden çizim için pc aldı sana yeni alırız dedi. Allahımında izniyle bu yaz canavar gibi bir toplama bilgisayar yaptım. Bu sefer kandıramadı ben topladım.
Şimdi bu sene üniversite gideceğim için daha yesyeni pcmi satıp laptopa geçeceğim.
Ne yazdım bee.Valla okuyana helal olsun.
Benim ilk bilgisayarım toplama pc idiİlk bilgisayarı hazır kasa olmayan var mıydı ki? O zamanlar bilgisiz ergendik yahu
İşin hazır kasa tarafına bakmak yerine, o zamanlarda bilgisayar sahibi olmanın "huzuru" yetiyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.