Forumda hazır PC kurbanı olan var mı?

Hangisini Kullanıyorsun

• Hazır PC

• Toplama PC

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Benim ilk pc im toplamaydı.Babamın iş yerinde çalışan bir abi toplamıştı.Ama baya Bi eski hala onu kullanıyorum,nasip olursa bu yaz yeni toplayacağım.

Maleesef ki var, 2012'de cahilken experin masaüstü bilgisayarından almıştık. O kadar da para ödemiştik sonuç bilgisayar çöp. Kendim parçalar taktırarak idare ediyorum işte :D

İlk bilgisayarımı 2003 yılında aldım. Babamın arkadaşı bilgisayarcı vardı o toplamıştı. O dönemde Nfs olsun Gta vc olsun hiç kasmadan oynardım diğer oyunları saymıyorum bile ama hiç kastığı oyunu hatırlamıyorum. :) Tabi daha hazır kasa almıştım daha sonra ise toplama. Ve şimdi gamebook bakıyorum.

Benim ilk bilgisayarım da toplamaydı şimdiki de toplama bu böyle devam edecek :D Dayım sağolsun bana hiç hazır pc aldırmadı . İlk bilgisayarımda pentium 4 vardı hiç unutmam bilgisayarım pes 2009 da kasınca gidip yeni pc toplamıştık işte i5 661 9800gt lg flatron monitör felan(halen kullanırım 24 inç 1080p) bayağı para gitmişti haliyle o da eskidi ama bir hd7850 takviyesiyle 900p ultra bitirdim far cry4 ü . Bilgisayarımı seviyorum :D

Technopat ailesi gibi bende toplama bilgisayar taraftarıyım fakat bilgisayarımı yanımda taşımam gerektiği için laptop kullanıyorum. İlk bilgisayarım toplamaydı bu arada.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı