Forumda hesap satışı yasaklansın

Sizce forumda hesap satışı yasaklansın mı?

• Evet

• Hayır

• Tarafsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

Epic ve Riot hesabının da satılması yasak.

Yasaklanmasını neden istiyorsun?

Yukarıda sebep belirten kişilerle aynı görüşü taşıyorum.

Yukarıda sebep belirten kişilerle aynı görüşü taşıyorum.
Ticarette uyanık olacaksın dolandırılmayacaksın. Alan ve satan memnun ise karışamayız işlerine. İsteyen kişi istediğini alır da satar da serbest piyasa ekonomisindeyiz haberiniz olsun.

Ticarette uyanık olacaksın dolandırılmayacaksın. Alan ve satan memnun ise karışamayız işlerine.

Bazen satan memnun, alan şikayetçi oluyor. Sonra gelip konu açıyor adamlar beni dolandırdı diye. Bu forum da dolaylı yoldan buna aracı oluyor. (Şu ana kadar kullandığım en iyi forumlardan biri. Tepki çekmeyeyim diye söylemiyorum. Arayüzü bile diğerlerinden daha güzel bence.) Benim kastım bu, yoksa ne forumla ne hesap satanla ne de hesap alanla bir derdim var.

İsteyen istediğini satar, isteyen de o satılan şeyi alır. Olay tamamıyla alıcı ve satıcı arasındadır. Sizi alakadar eden bir şey olduğunu sanmıyorum bu konuda. Yasa dışı olsa neyse diyeceğim de, o da değil.

Kardeşim 2. el piyasasında her zaman dolandıralabilirsin uyanık olacaksın.

Seni ilgilendiren nedir? Satan ile alıcı arasında bu durum..

Dolandırıcılık dediğimiz olay çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Neredeyse her şey üzerinden dolandırıcılık yapılabilir. Bu durumda komple her şeyi yasaklamamız lazım.

Dolandırıcılık dediğimiz olay çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Neredeyse her şey üzerinden dolandırıcılık yapılabilir. Bu durumda komple her şeyi yasaklamamız lazım.
Aynen öyle örnek bir araba alıcaksın adam sana kazası olmadığını söyledi sende hemen inanırsan dolandırılabilirsin ama ekspertiz'e gidersen dolandırılmazsın.

Seni ilgilendiren nedir? Satan ile alıcı arasında bu durum.

İnsanların göz göre göre kazıklanıp dolandırılması beni kötü hissettiriyor. Aynı zamanda kötülüğü engellemekle ilgili hem peygamber efendimizin hadisleri var, hem de kuranı Kerim'de buna teşvik eden (kötülüğü engellemekle ilgili) ve yapmamamızı söyleyen ayet ve sureler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…