Forumda ısınabildiğiniz kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önceden hiç isim değiştirdin mi? Seni son zamanlarda tanıyorum bu isimle. Telefon önerisi yaparken sen yazınca sanki ben yazmışım gibi hissediyorum.

Yukarıdaki isimlerden bitwise ve painkiller dışında aktif olan yok. Alttaki isimlerde de BvLgaRi, Sercan1086, Attack Troll, Mert ara ara giriyorlar. Jira, Barış Tolon, Nazım Paşa, Seyhoo, BvLgaRi gibi kişiler bu forumun simgeleriydi açıkçası bir daha böyle insanların bu foruma geleceğine sanmıyorum. JaroxJamaica ve Syper'da eski yetkililerdi.

İsmini unuttum biri var @Because Im Batman onu da yazayım.
Teşekkür ederim. Bu aralar iş yoğunluğumuz yüksek ama yinede arada bir giriyorum. Eski tadı yok tabii.

@Because Im Batman arada bir de olsa bu aralar giriyor, diğer kişilere sanki ambargo uygulamışlar :)
Aynen arada bir girebiliyoruz. Tahminlerime göre çoğu kişinin Sosyal'den soğumasının sebebi çok fanatikçe ve inatlaşmaya varan yorumların yapılıyor olması.

@Mithat Berhan @BERWAR @Neşeli Enginar @Motionless IN White @dogant @Firehorse MK II @bitwise @Cruslan @kaplumbaga deden @Savia @yika38 @Ribozom @YiGiT787 @SideWinder @bilinçli pars @.I.N.И.A. dostlarımla denk geliriz zaten konularda hep:)

Bazı konularda ters düştüğümüz arkadaşlarımız var ama seviyeli oldukça onlarla da sohbeti severim tabii:) Adını yazarken unuttuğum ama devamlı görüştüklerimiz mutlaka vardır. Sakın gönül koymasın onlar da;)

Bir kaç kişi dışında aslında herkesle aram iyi olduğunu düşünüyorum forumda o yüzden bir de şöyle bir etiket atmayı deneyeyim:)

@Technopat 😍🤣

@Mithat Berhan @BERWAR @Neşeli Enginar @Motionless IN White @dogant @Firehorse MK II @bitwise @Cruslan @kaplumbaga deden @Savia @yika38 @Ribozom @YiGiT787 @SideWinder @bilinçli pars @.I.N.И.A. dostlarımla denk geliriz zaten konularda hep:)

Bazı konularda ters düştüğümüz arkadaşlarımız var ama seviyeli oldukça onlarla da sohbeti severim tabii:) Adını yazarken unuttuğum ama devamlı görüştüklerimiz mutlaka vardır. Sakın gönül koymasın onlar da;)

Bir kaç kişi dışında aslında herkesle aram iyi olduğunu düşünüyorum forumda o yüzden bir de şöyle bir etiket atmayı deneyeyim:)

@Technopat 😍🤣
Jira yok? :d

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı