@Selim C. kral adamdır, 200.beğenimi atmıştı zamanında. @Arda Dayıoğlu de keza aynı şekilde. @Jira ve @painkiller hocalarım da zamanının efsane moderatörlerinden. @bitwise hocam yazılım konusunda ümitsizliğe düşene veya sorusu olana el uzatır. @Neşeli Enginar hocamız da iyi bir insandır, özellikle konu dışı bölümünde dolaşmayı sever. @Furkan17TR hocamız da PS konusunda yardımcı olmuştur. Kendi ps'imi Jailbreak yapmamı sağlayan bir hocamızdır. @Murat5038 hocamız da güvenlik bölümünde çok yardımcı olmuştur herkese sağ olsun. @BilgisayarKurdu hocam da benim gibi eski AMD FX kullanıcılarına yardım etmiştir.
Etiketlediklerime ve etiketlemediklerime, yaklaşık 3 yıllık forum deneyimi için teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun.
Ayrıca neden benim adım yok ya?
Unutmuşum hocam, hemen ekleyeyim.Beni çöp kutusuna atmak haÖyle olsun.
![]()
Dostum böyle güzel mesajlar çok mutlu ediyor insanı; son 3 gündür yeni bir işe başladığımdan akşamları uyku basıyor ve fazla ilgilenemiyorum forumla. Düzenim oluşunca akşamları ve hafta sonları eskisi gibi vakit ayıracağım yine. Düşünceli davranışından ötürü tekrar teşekkür ederim@BilgisayarKurdu Nasıl unuturum seni hocam. Gözümde yerin apayrı yerde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.