Forumda ısınamadığınız kişiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel eleştirmişsin diyecektim öz eleştiri olduğunu görüp pis bir tebessüm ettim Teşekkürler

@Elementor adam Steam hesabımı bulup eklemiş, gecenin 1'inde benle konuşuyor ya.
Söyle ona, sen bu teknolojiye girip bu teknolojiye para kazandırdığın sürece günah işlersin. Arkadaş herhalde her şeye bağımlı olmuş, bağımlılığını da ancak şeriat düzeltir diye düşünüyor. Şeriat var olsaydı eğer, şu an arkamız dönük kırbaç yiyorduk, kimimizi asıyorlardı. Asmayı da öyle ağır konulardan dolayı değil, sadece şeriata kafa tutanlar için bile kullanacaktılar. Ayrıca şeriat sadece dini üzerinden değil, ülke yönetimi açısından bile uygulanıyor, şu an şeriatın değişik versiyonundayız bile. Korelilerin çektiği eziyetleri bir şeriat kuralı yüzünden olduğunu söyliyebilirim.

Beni de sevmeyen çoktu, kimse bir şey dememiş Yemediğimiz fanboy damgası kalmadı, sevmeyenleri alalım.

Moderatörken seni kendime tehdit algıladığım için sevmiyordum, şu an bir zararın dokunmuyacağı için sevebilirim..
İşe girince zaman bulamadım ve bıraktım maalesef. Fanboyluk da yapmıyorum ama niye tehdit olarak gördün?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…