Furkan.3310
Hectopat
Forumda en garip konuları açan kişi.@Erdemli Erdem etiketledim.
Forumda en garip konuları açan kişi.@Erdemli Erdem etiketledim.
İşten zaman bulamadım. Benden daha fazla çaba gösteren arkadaşların hakkını yemek istemedim.Şu an neden değilsiniz ?
Aslında diğer konu da kendimden övgülerle bahsetmemden kaynaklı egoist biri olduğumu düşünmemem lazımdı.Bende mesajı anlamaya çalışıyorum. Adam neden kendisini kötülemiş diye.
Konuda söylemiştim, %100 haksız da olsam uyarı almaktan nefret ediyorum, hazmedemediğim için de moderatörleri kendime tehdit olarak algılıyorum. Sonuçta siz görevinizi yerine getiriyorsunuz ama sizleri bir diktatör olarak görüyorum.Fanboyluk da yapmıyorum ama niye tehdit olarak gördün?![]()
Neyse ki en az uyarı verenlerden biriyimdirKonuda söylemiştim, %100 haksız da olsam uyarı almaktan nefret ediyorum, hazmedemediğim için de moderatörleri kendime tehdit olarak algılıyorum. Sonuçta siz görevinizi yerine getiriyorsunuz ama sizleri bir diktatör olarak görüyorum.![]()
1.000. mesajınız hayırlı olsun o zamanNeyse ki en az uyarı verenlerden biriyimdir![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.