Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım. Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum.) Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük bir kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) ben de araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.
Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım) Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum. Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) bende araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.
Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım) Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum. Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) bende araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.