Forumda kaç kişi sap veya değil?

Sap mısınız?

• Sapım

Oy: 70 74,5%
  • Yoldaşım var

Oy: 24 25,5%

• Oy verenlerin toplamı
    94
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızların ortasında sınıfta 40 50 şınav çek illa bir tane gelir ya da kas yap ben öyle yapıyorum bu işi

Hocam eğer kız iseniz forumda gördüğüm ilk kız :D . Hangi rüzgar attı sizi.

Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım. Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum.) Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük bir kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) ben de araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.

Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım) Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum. Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) bende araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.
Burası daha kurallı ve kavga yok. Hoş geldiniz :) .

Kızlarsoruyor'da moderatördüm bir aralar. (kendi isteğim ile bıraktım) Hala çok aktif bir şekilde kullanıyorum. Adını vermek istemediğim başka bir forumda büyük kavga çıktı. Başlatan kişilerden biri de bendim yalan yok. Sonra banladılar baya bir kişiyi (içlerinden biri de benim) bende araştırdım ve burasını buldum. Şu anlık iyi gibi bir sıkıntı yaşamadım burada daha.
Kızlarsoruyor mu? Demiştim kasırga atmıştır diye inanmamıştınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı