Ekranı Isırdım
PUBG oynamaya devam ediceksen yeni bi TV de sipariş et şimdiden. Yok hocam Tv pahalı paneli kendisinden pahalı. Monitör önemli değil dişlerine ne oldu ? Bişey yok gayet iyiler
Sevgili konusunda mı?
5 Adet kızla tanışmış mıyımdır ki teklif edeyim?
Bu arada mesajını beğenemiyorum, kusuruma bakma. Çok haklı sebepten ifade yasağı attılar da, sağ olsunlar.
Doğrudur. Yazmışımdır, hatırlamam ben.Bir tane konu vardı zengin kız fakir oğlan temalı, orada yazmıştınız da hatırlayamadım tam. Konuyu da bulamadım. Ayrıca ifade yasağı ne kadarlık? Geçmiş olsun.
Edit: Buldum.
Eki Görüntüle 726280
1 ay fazla olmuş. En fazla 1 gün verilmeli ya da hiç.Doğrudur. Yazmışımdır, hatırlamam ben.
1 aylık atmışlar, sinirlerim bozuldu. Sadece sizin hatrınıza girerim artık.
Ben de sinirden gülüyorum. Doğrudur.Kusuruma bakmayin ama bayağı guldum bu olaya @Samotne Ciasteczkasize bile ifade bani atan hayat bize neler yapmaz
![]()
Onlar için 1 ay bile az, onlar aslında direkt 1 yıllık falan atmayı istiyorlar bana.1 ay fazla olmuş. En fazla 1 gün verilmeli ya da hiç.
Maşallah müebbet verselermiş.Ben de sinirden gülüyorum. Doğrudur.
Onlar için 1 ay bile az, onlar aslında direkt 1 yıllık falan atmayı istiyorlar bana.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.