Forumda Kültür, Tarih Gibi Konu Başlıkları Neden Yok?

Forum neydi ne oldu. Ne hale geldi. Teknoloji için giriyoruz bir şeyler öğrenmek, öğretebilmek için oradan birisi siyaset konusu açıyor. Sonra o dönüp dolaşıp dine bağlanıyor. Böyle giresim gelmiyor yemin ediyorum zaten her gün 7 saatimi geçirirdim günden güne azaldı günde 10-15 dk bakıp çıkıyorum yakın zamanda düzelmezse bırakacağım burayı. Technopat/Sosyal, böyle rezil bir vaziyete doğru ilerliyorken kültür ve tarih gibi başlıkların açılacağını hiç sanmıyorum. Açılsa ne olacak? Kendi araştırmasını yapmış bilgiye farklı kaynaklardan bizzat ulaşmış kaç tane kullanıcı var burada? 🙂

Masaüstü kategorisi barındırdığı gibi bu bölümler de barındırabilir. Sorun yok, çeşitlilik iyidir. Sen o konulara girmek istemiyorsan o kategoriye girmeyeceksin. O konular açılması senin masaüstü veya diğer kategorilerde takılmana engel değil.

Tartışma olmalı, tartışma kavgaya dönmezse ve konu farklı yerlere çekilmezse sorun olmaz.

Olabilir. Değerlendirmeye alınabilir tabii ki. Fakat çok tartışmaya sebebiyet verebiliyor bu tarz tarih ve din konuları biliyorsunuz.

Abi tartışma yapmak, düşünmek ve düşündürmek için şarttır. Öte yandan zaten çatışmalar her zaman olacak. İmkanlar dahilinde güzel bi kategori açılır, bir de bu tartışmayı sürdürebilmek için gerekli nezih ortam sağlanır ve üyelere sunulur. Bana göre bu durumun olayı budur. :) Ben de gerekli kategorilerin açılmasını çok isterim. Dediğim gibi tartışmalar her zaman olacaktır. Dolaysıyla önemli olan disiplindir. Aksi halde birkaç kişi yüzünden çoğu insan da kısıtlanmış olur.

Abi tartışma yapmak, düşünmek ve düşündürmek için şarttır.
Doğru diyorsun ama tartışmaktan kastımın ne olduğunu sen de çok iyi biliyorsun dostum:) Kaç tane konu "nezihlik"ten çıkıp karşılıklı hakaretlerle kilitlendi herkes biliyor değil mi:) Ama zamanla hepsinin oturacağına ve paylaşmayı becerebileceğimize inanıyorum açıkçası ben:)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı