Yok iyi güzel de, adam açık açık diyor ki arayüzü beğenmedim ve bana zor geliyor.Bunu niye kafaya taktınız?
Sorun onda değil ki,Size Kaspersky öneriyoruz diye kullanmak zorunda değilsiniz, isteyen istediğini kullanır.
Eset, Norton, Panda gibi AV'ler de iyidir; bilginize.Evet evet. Kaspersky dışında bütün AV'ler berbat.
Onu o kişiye sormanız lazım o zaman.Sorun onda değil ki,
Sorun, öneri isteyen onu istemiyorum demesine rağmen, inatla övmesi ve zorlaması. İstemiyor, niye zorluyorsun adamı![]()
Hocam forumda göz ardı etme seçeneği bu yüzden var bence çok kullanışlı.Sorun onda değil ki,
Sorun, öneri isteyen onu istemiyorum demesine rağmen, inatla övmesi ve zorlaması. İstemiyor, niye zorluyorsun adamı![]()
E işte Kaspersky dışında AV isteyene bunları önersinler. İlle de Kaspersky olacak diye bir şey yok.Eset, Norton, Panda gibi AV'ler de iyidir; bilginize.
Sen ve ergen olmayan arkadaşların, her haltına para isteyen ve birçok taramasını hatalı yapan başka Av'ler kullanın lütfen, bizim seviyemize düşmeyin; biz ks ile idare ederiz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.