Forumda neden Kaspersky fanboyluğu var?

Benim PC'yi en iyi Kaspersky koruyor. Öyle bir kasıyor ki bırak hackerları ben bile kullanamıyorum. 😂
Bence en iyi anti virüs Trend Micro. Hiçbir anti virüse para vermedim trend Micro'dan başka.

Ücretsiz AV istenilen konulara Kaspersky öneriyorum. Özellikle başka AV önerisi isteyen konulara post atmıyorum. Kaspersky önermemin nedeni ücretsiz sürüm ile ücretli sürümün aynı veri tabanını kullanıyor olması ve görevini iyi derecede yerine getirmesinden kaynaklı.

Öyle sadece av teste bakmakla olmaz o iş.
Emin ol, bu basit bir AV test değil. Site uluslararası şekilde yaygın. Sizin basitinden indirdiğiniz trojen ve benzeri şeyler ile test etmiyorlar. Sınırlarını zorluyor, koskoca kuruluşlara yapılan saldırılar ile sınıyorlar, bir AV'nin tüm izinlerini kapataraktan bile deniyorlar. İngilizceniz var ise ya da Google'ın kendisine ait çevirisi ile metinleri okursanız ne kadar kapsamlı bir şekilde test yaptıklarını anlarsınız.

Ya forumda birçok insan Kaspersky öneriyor, neden anlamıyorum. Sadece o da değil, adam gitiyor Malwarebytes'i antivirüs olarak öneriyorlar ya. Kaspersky'den 1000 kat daha iyi antivirüs programları var. Sadece o da değil onun tabanını kullanan ZoneAlarm var. Gidin, bakın; mis gibi antivirüs. Ben forumda paylaştım zaten. Bedavadan güvenlik duvarı sağlıyor size yani.

Ücretsiz av istenilen konulara Kaspersky öneriyorum. Özellikle başka av önerisi isteyen konulara post atmıyorum. Kaspersky önermemin nedeni ücretsiz sürüm ile ücretli sürümün aynı veri tabanını kullanıyor olması ve görevini iyi derecede yerine getirmesinden kaynaklı.

Kaspersky en iyi değil. Yukarıda belirttim zaten bunun motorunu kullanan yazılım ZoneAlarm var diye. Bedava olarak önerebilirsin mesela.

Emin ol, bu basit bir av test değil. Site uluslar arası şekilde yaygın. Sizin basitinden indirdiğiniz trojan ve benzeri şeyler ile test etmiyorlar. Sınırlarını zorluyor, koskoca kuruluşlara yapılan saldırılar ile sınıyorlar, bir Av'nin tüm izinlerini kapataraktan bile deniyorlar. İngilizceniz var ise ya da Google'ın kendisine ait çevirisi ile metinleri okursanız ne kadar kapsamlı bir şekilde test yaptıklarını anlarsınız.

Av Test'de sence bir ayrım yapabiliyor musun şu iyi bu kötü diye? Hepsi neredeyse top almış yazılımların. Git bak YouTube'da bir sürü test videoları var, onlara bakarak öğren biraz hangisi iyi hangisi kötü. Ben sadece onlara da bakmıyorum, kendim test de ediyorum bu virüs yazılımlarını. Böylece neyin iyi, neyin kötü olduğunu anlıyorum.

Öyle oturup da AV teste bakarsan hiçbir fark anlayamazsın.

Öyle sadece av teste bakmakla olmaz o iş.
Alttaki arkadaşa katılıyorum, bu "iyi" AV'ler senin en küçük dosyalarına sızabilen virüsleri bile tespit etmeye kurulu, mesela:

"Adobe XYZ dosyasında CVB virüsü bulundu ve karantinaya alındı." gibi, ayrıca tek buldukları şeyler truva atları değil, güncel olan çoğu şeye karşı bir koruma sağlıyorlardır.

Ya forumda birçok insan Kaspersky öneriyor, neden anlamıyorum. Sadece o da değil, adam gitiyor Malwarebytes'i antivirüs olarak öneriyorlar ya. Kaspersky'den 1000 kat daha iyi antivirüs programları var. Sadece o da değil onun tabanını kullanan ZoneAlarm var. Gidin, bakın; mis gibi antivirüs. Ben forumda paylaştım zaten. Bedavadan güvenlik duvarı sağlıyor size yani.

Kaspersky en iyi değil. Yukarıda belirttim zaten bunun motorunu kullanan yazılım ZoneAlarm var diye. Bedava olarak önerebilirsin mesela.

Av Test'de sence bir ayrım yapabiliyor musun şu iyi bu kötü diye? Hepsi neredeyse top almış yazılımların. Git bak YouTube'da bir sürü test videoları var, onlara bakarak öğren biraz hangisi iyi hangisi kötü. Ben sadece onlara da bakmıyorum, kendim test de ediyorum bu virüs yazılımlarını. Böylece neyin iyi, neyin kötü olduğunu anlıyorum.

Öyle oturup da AV teste bakarsan hiçbir fark anlayamazsın.
Ben diyorum adamlar kendi elleriyle anlık olarak yapay bir AV'ye kendi elleriyle sızmaya çalışıyorlar sen diyorsun internette Minecraft indirirken gelen trojen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı