İyiymiş bunları sokakta anlamını bilmeden haykıran insanlar şuan bı utandı.@kanyewestlover911
Hocam, şarkının Türkçe çevirisini buldum, Allah bu soytarıyı dinleyene akıl fikir versin diyorum.
Kennisgeving voor omleiding
www.google.com
Bu adam kim, neden linç etsinler? Linçlendiyse de linçlendi, Technopat'a neden yazarsın bunu?Bakın, bu adam öldükten sonra sosyal medyada daha önceden dinleyenleri, hayranı olanları da linç etmeye başladılar. Arkadaş da bundan etkilenip burada konu açmış olabilir.
Kanka biraz daha sakinleşir misin?Bu adam kim, neden linç etsinler? Linçlendiyse de linçlendi, Technopat'a neden yazarsın bunu?
Bu adam kim, neden linç etsinler? Linçlendiyse de linçlendi, Technopat'a neden yazarsın bunu?
Arkadaşlar hep küfür demişsiniz Türk rapçilerde küfür kullanıyor ayrıca son ölmeye yakın zamanlarında hep üzüntü aşk şarkıları çıkarmıştı ve ergen diyorsunuz aslında türklerin görme ve sevme amacı bu adamın sayesinde oldu hepiniz belki tanıyorsunuzdur.
Benim dinlediğim rapçiler yerinde kullanır küfürü, attığın Youtube kanalındaki adama daha da bir ayar oluyorum.Arkadaşlar hep küfür demişsiniz Türk rapçilerde küfür kullanıyor ayrıca son ölmeye yakın zamanlarında hep üzüntü aşk şarkıları çıkarmıştı ve ergen diyorsunuz aslında Türklerin görme ve sevme amacı bu adamın sayesinde oldu hepiniz belki tanıyorsunuzdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.