Forumda niye kimse bana yardım etmiyor?

shadow.lady_xml

Yoctopat
Daha fazla  
Sorumu üst üste birkaç kere güncellememe rağmen kimse bir kere bile çıkıp yardım etmek istemiyor. Niye böyle insanlar var anlamıyorum. İlla sesimizi duyurmak için başımıza bir şey mi gelmesi lazım? Benim sesim de forumlara yetiyor. Önceki konularıma bakar mısınız ve bana bir mantıklı açıklama yapar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorumu üst üste birkaç kere güncellememe rağmen kimse bir kere bile çıkıp yardım etmek istemiyor. Niye böyle insanlar var anlamıyorum. İlla sesimizi duyurmak için başımıza bir şey mi gelmesi lazım? Benim sesim de forumlara yetiyor. Önceki konularıma bakar mısınız ve bana bir mantıklı açıklama yapar mısınız?
Aslında bazen bu benim de başıma geliyor ve bence bunun 2 sebebi var :
1- Site eskisi gibi aktif değil.
2- Geç saatlerde aktif kullanıcı sayısı az oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum konularını bilmiyorum fakat muhtemelen açtığın konu hakkında fikri olan kimse yokturki cevap veren yardımcı olan yoktur.

Benimde başıma sıkça geliyor. Şans meselesi. Eğer aktif olunan bir saatte konuyu tekrar açarsanız cevap alma şansınız yüksek.

İlk konu için; okulum bittiği için herhangi bir yorumda bulunamam.
İkinci konu için; bilgim yok.
1636926060246.png

Konunuzu öne çıkarmayı deneyebilirsiniz. Ek olarak özellikle şu sıralar Konu Dışı bölümünün dışındaki diğer bölümlere açılan konular gereken etkileşimi ne yazık ki alamıyor. Foruma yeni üye olduğunuz için muhtemelen fark edemediniz bu durumu.

Google'a yazmak burada yardım beklemekten daha kolay olduğu içindir. Okul nakli nasıl yapılır diye aratsan milyon tane sonuç çıkar zaten. Sen bu kadar basit bir şeyi Google'a yazmaya üşenmişsin, haliyle konuyu okuyan kişi de senin yerine araştırma yapmaya üşeniyor. Bu kadar armut piş ağzıma düş olmayın.

Uyarı! Bu konu 4 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı