Forumda olmasını istediğiniz özellikler?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
www.Turkhackteam.org 'dan mı geldiniz. :) Siyah beyaz tasarım bir websitesinde son tercih olmalı tabii kide bir BJK sitesi değilse. :)

O siteyi çok iyi biliyorum ordan gelmedim üyede değilim o siteye. Benim demek istediğim tema şu şekilde :
sp0cj.jpg

Mesaj limitinin aşağı çekileceğini zannetmiyorum. Ben karşıyım zaten aşağıya çekilmesine. Bu forumda atılmış en iyi adımlardan birisi özel mesajların belirli bir sayıya bağlanmış hale getirilmesidir. Aksi takdirde karşılaştığımız tek şey küfür veya gereksiz istekler oluyor. Hatta bazen sistemde sıkıntı oluyor özel mesaj atıyorlar. Ana avrat düz gidiyor adam. Bunları okumak için mi açacağız özel mesajı ? Ya da adam bencil şekilde sorunu için konu açmıyor. Gelmiş özel istekte bulunuyor. Bunlar için mi açılsın ?

Creminitor arkadaşın söylediği, Egemen bey'in söylediğini okur ise neden sınır olduğunu anlamış olur yukarıda belirttiğim öneride fikir birliği çıkarsa ve çoğunluk da olursa düşünebiliriz. Bundan başka düşürme işlemi yapılmayacakdır.
Bir çok forumda önceden hesabı bulunup hesap silindiğinde yeni kullanıcı açıp küfür vs. ağzına ne gelirse edebilir. Bu yüzden sınır gerekli, sınır olmadığı takdirde yine özel mesaj ile taciz işlemleri devam edecekdir. Dediğim yöntem ile Mesaj alan kişi mesaj almış sayılmayıp önizleme yapıp bu gibi durum mevcut ise okunmamış olarak işaretlenecekdir ve Kullanıcı istediğinde Şikayet edebilecekdir mesajı. Bu durumda Ne mesaj alan nede Mesaj atan kişi hiçbirşey olmamış gibi davranacakdır ve nerden geldiğini bilmeden cezasını almış olacakdır.

1'den fazla sayfa sayısına ulaşmış konulara tıkladığımız zaman direk en son sayfa açılsa iyi olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı