Forumda sevmediğiniz şeyler

Ne istediği belli olmayan Google'a bile yazmaktan aciz kişilerin konu açması ve inatla kendi bildiğinin doğru olduğunu iddia eden kişiler.
 
Kurallarını, cezalarını, korsana karşılığını, üyelerin iletişimini kısıtlamaları, hesap silinmemesini, raporlara dönülmemesini, bazı mavi etiketli abileri, saçma ikinci el sistemini (alıcı değilsen ban) ve göz ardı ettiğim üyelerini sevmiyorum.
 
Merak ettim. Hepinizde vardır kesin. Bahsettiğim konu forum kuralları değil. Mesela benim için bilgisayar toplarken bahsedilen bütçeyi aşmaya çalışmak ya da aşmakta ısrar etmek.
Casper'ı "kuzenim kullanıyor" diyerek savunanlar. Ve o paraya masaüstü alınır diyenler. 2. dediğim şekilde olan kişilere burdan 🤬🤬.
 
Hocam, şimdi diyeceğim şeyi yanlış anlamayın lütfen. :)

Bu bahsi geçen arkadaşlar sorunları çözüldükten sonra mı ceza alıyorlar? Öyle değilse sorunları çözüldükten sonra almaları daha mantıklı olmaz mı? Çünkü o konuya yorum yapacak arkadaşlar konu sahibinin cevaplarına ihtiyaç duyabilir 😃
Ceza hemen verilir. Konunun çözülüp çözülmediğini yüzlerce konu için takip edecek halimiz yok. Zaten 1 kez bu cezadan alan daha da hata yapmıyor genelde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı