Daha fazla
Bu serinin 1, 2, 3, 4 ve 5. bölümleri de var ancak en son yaptığım rehber 30 Aralık'a ait, bu sebeple o rehberler güncelliğini yitirdi. Bazı parçaların stoğu bitti ve yeni ürünler onların yerini aldı gibi gibi.
NOT: Fazla detaya girmeden anlatıyorum ki günlük veya fazla tecrübesi olmayan kullanıcıların kafası karışmasın.
NOT: Şahsi önerilerim değildir, forumda önerilenleri listeliyorum.
XPG Pylon 650W 80+ Bronze PSU
12V kanalından 648W verebilen, tasarımı şık, 80+ bronze ve uygun fiyatlı kaliteli bir model. 8 adet korumaya sahip. Yüksek sistemlerde de kullanabileceğiniz güzel bir PSU'dur.
Almak isteyenler buradan alabilirler.
Bu da incelemesi.
PSU hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.
ID Cooling SE-234 ARGB işlemci soğutucusu
ARGB fana ve soğutma bloğunun üst kısmında RGB plakaya sahip, tasarımı çok şık. 200W TDP değerine sahip, 950 gram ağırlığında, 154 MM yüksekliğe sahip, dahili fanı 56 CFM ve 2 statik basınça sahip. Fuma 2 ile Techpowerup testlerinde maksimum 4 derece fark var, o da sadece 1 testte. Ortalama olarak Fuma 2 ile aralarında 1-2 derece fark var, ancak aralarında 150-200 TL'ye varan fiyat farkları var. Bence Fuma 2 yerine tercih edilebilir bir ürün.
www.gelbura.com
Detaylı bilgi istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.
Bu da incelemesi ve test sonuçları.
www.techpowerup.com
ID Cooling SE-207 işlemci soğutucusu
En üst seviye soğutuculardan birisidir. Kısaca özetlemek gerekirse 7 adet bakır borusu var, 250W TDP değeri var. 2 adet soğutma bloğu, 2 adet 74.5 CFM ve 2.15 statik basınç değerine sahip fanları var. Giriş seviyesi 240 ve 280MM sıvı soğutmaları tokatlayan bir üründür. 158.3 MM yüksekliği, 35 MM RAM desteği mevcut. RAM profilleriniz yüksekse sağdaki fanı yukarı kaldırmanız gerekebilir, almadan önce bunlara bakın.
www.gelbura.com
Detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.
Bu da incelemem.
www.technopat.net
Fractal Design Meshify C kasa
RGB sevmiyorum, daha sade kasalardan hoşlanıyorum ve kaliteli olsun diyorsanız tam sizlik bir kasa. Dahili olarak 2 adet Dynamic X2 GP-12 fan ile geliyor. 1200 RPM, 52,3 CFM ve 0,88 statik basınça sahip fanlar. Çelik malzeme ağırlıklı üretilmiş bir kasadır.
www.akakce.com
Bu da incelemesi.
Redragon K553 Usas klavye
Öncelikle Redragon, FSP'nin alt markası. Kalitesiz bir marka değildir, ilk defa duyanlar oluyor çünkü forumda görüyorum. TKL olması, RGB olması, outemu switch kullanılması, fiyatının uygun olması ve tasarımının güzel olması bu klavyeyi önerilen bir ürün haline getiriyor.
www.akakce.com
Bu da incelemesi.
Samsung 870 EVO SSD
860 EVO ile aralarında pek fark yok ama sıfırdan bir sistem dizecekseniz şu sıralar fiyatı 860 EVO'dan ucuz, alınabilir.
www.akakce.com
www.akakce.com
Bu da @Rambo Okan Güler'un 870 EVO ile alakalı bilgi rehberi.
www.technopat.net
Razer Deathadder V2 mouse
650 IPS, 50G hızlanma, 20000 DPI, Focus+, Synapse üzerinden RGB ayarı yapılabilmesi ve kaliteli bir ürün olması onu sık önerilen bir ürün yapıyor.
www.akakce.com
Razer'in sitesi.
www.razer.com
Bu da @261538 hocamın incelemesi.
www.technopat.net
Viewsonic XG2405 monitör
1920x1080, 144 Hz, IPS ve şık bir monitör. 1 MS'ye çektiğinizde ekran parlaklığının biraz fazla düştüğü hakkında şikayetler vardı ancak 4 MS'ye çekince bu sorun yok diye biliyorum. Ayağı çok yer kaplıyor, masanıza uygunluğunu kontrol edin.
Almak isteyenler buradan alabilirler. (Şu an fiyatı uçmuş, ucuzlayınca alınız. 1600 TL idi 3-4 gün önceye kadar, şu an 1860 TL olmuş.)
www.akakce.com
Bu da incelemesi.
www.viewsonic.com
Şimdilik bu kadar. Eksik veya hata varsa aşağıda belirtirseniz sevinirim. Okuyan okumayan herkese teşekkürler, iyi forumlar.
NOT: Fazla detaya girmeden anlatıyorum ki günlük veya fazla tecrübesi olmayan kullanıcıların kafası karışmasın.
NOT: Şahsi önerilerim değildir, forumda önerilenleri listeliyorum.
XPG Pylon 650W 80+ Bronze PSU
12V kanalından 648W verebilen, tasarımı şık, 80+ bronze ve uygun fiyatlı kaliteli bir model. 8 adet korumaya sahip. Yüksek sistemlerde de kullanabileceğiniz güzel bir PSU'dur.
Bu da incelemesi.
PSU hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.
XPG PYLON Güç Kaynağı Ünitesi | XPG
XPG PYLON, Bronz sertifikalı bir Güç Kaynağından fazlasını sunar. Yüksek verimli DC-DC dönüştürücüler ve 4 farklı watt seçeneğindeki sürekli güç, onu tüm kullan
www.xpg.com
ID Cooling SE-234 ARGB işlemci soğutucusu
ARGB fana ve soğutma bloğunun üst kısmında RGB plakaya sahip, tasarımı çok şık. 200W TDP değerine sahip, 950 gram ağırlığında, 154 MM yüksekliğe sahip, dahili fanı 56 CFM ve 2 statik basınça sahip. Fuma 2 ile Techpowerup testlerinde maksimum 4 derece fark var, o da sadece 1 testte. Ortalama olarak Fuma 2 ile aralarında 1-2 derece fark var, ancak aralarında 150-200 TL'ye varan fiyat farkları var. Bence Fuma 2 yerine tercih edilebilir bir ürün.
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten AlıÅveriÅin DoÄru Adresi Gelbura.com
Detaylı bilgi istiyorsanız buraya bakabilirsiniz.
Bu da incelemesi ve test sonuçları.
ID-Cooling SE 234 ARGB Review
ID-Cooling continues its entry-level air cooler dominance with the SE 234 ARGB. This single-tower design is offset for maximum memory compatibility and delivers remarkably good performance along with an attractive design.
ID Cooling SE-207 işlemci soğutucusu
En üst seviye soğutuculardan birisidir. Kısaca özetlemek gerekirse 7 adet bakır borusu var, 250W TDP değeri var. 2 adet soğutma bloğu, 2 adet 74.5 CFM ve 2.15 statik basınç değerine sahip fanları var. Giriş seviyesi 240 ve 280MM sıvı soğutmaları tokatlayan bir üründür. 158.3 MM yüksekliği, 35 MM RAM desteği mevcut. RAM profilleriniz yüksekse sağdaki fanı yukarı kaldırmanız gerekebilir, almadan önce bunlara bakın.
İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.
Bu da incelemem.
Türkiye'deki ilk ID Cooling SE-207 incelemesi
Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere ID Cooling SE-207 incelemesini yapacağım. Ürünü kullananlar vardır illa ki ancak incelemesini Türkiye'de ilk yapan ben olacağım sanırım. 10-15 forum gezdim ve Youtube'a baktım bu soğutucuya kimse inceleme yapmamış. Ruslar incelemesini yapmasa neredeyse Dünya'da...
Fractal Design Meshify C kasa
RGB sevmiyorum, daha sade kasalardan hoşlanıyorum ve kaliteli olsun diyorsanız tam sizlik bir kasa. Dahili olarak 2 adet Dynamic X2 GP-12 fan ile geliyor. 1200 RPM, 52,3 CFM ve 0,88 statik basınça sahip fanlar. Çelik malzeme ağırlıklı üretilmiş bir kasadır.
Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Fractal Design Meshify C Siyah FD-CA-Mesh-C-BKO-TG Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu da incelemesi.
Redragon K553 Usas klavye
Öncelikle Redragon, FSP'nin alt markası. Kalitesiz bir marka değildir, ilk defa duyanlar oluyor çünkü forumda görüyorum. TKL olması, RGB olması, outemu switch kullanılması, fiyatının uygun olması ve tasarımının güzel olması bu klavyeyi önerilen bir ürün haline getiriyor.
Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon K553 Usas RGB Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 971,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu da incelemesi.
Samsung 870 EVO SSD
860 EVO ile aralarında pek fark yok ama sıfırdan bir sistem dizecekseniz şu sıralar fiyatı 860 EVO'dan ucuz, alınabilir.
Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E250BW SATA 3.0 2.5" 250 GB SSD özelliklerini incele, 1.397,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 870 EVO MZ-77E500BW SATA 3.0 2.5" 500 GB SSD özelliklerini incele, 1.738,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu da @Rambo Okan Güler'un 870 EVO ile alakalı bilgi rehberi.
Rehber: Samsung 870 EVO teknik özellikleri
Evet, 870 EVO duyurulduktan sonra şimdi Samsung'un resmi sitesinde özelliklerinin listelendiğini gördüm, bunu da sizlerle paylaşmak istedim; Ürün görseli: Klasik Samsung tasarımı, değişen bir şey olmamış. Kontrolcü: Samsung MKX Evet, değişen şeylerden birisi de kontrolcü. Samsung MJX'ten...
Razer Deathadder V2 mouse
650 IPS, 50G hızlanma, 20000 DPI, Focus+, Synapse üzerinden RGB ayarı yapılabilmesi ve kaliteli bir ürün olması onu sık önerilen bir ürün yapıyor.
Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Razer'in sitesi.
Wired Ergonomic Gaming Mouse-Razer™ DeathAdder V2 | Razer United States
The Wired gaming mouse with best-in-class ergonomics, features Razer Optical Mouse Switch, Razer Optical Mouse Switch, and Razer Speedflex Cable.
Bu da @261538 hocamın incelemesi.
[İnceleme] Razer DeathAdder V2
Hepinize merhabalar, bugün yaklaşık 1 haftadır kullandığım Deathadder v2 fareye yakından bakacağız. İnternette bir sürü kaynak olduğu için yine çok fazla detaya girmeden kısaca anlatacağım. Fiyatı sürekli değiştiği için fiyatı yazmıyorum. Kısaca faremizin özellikleri; 20000 DPI Razer Focus+...
Viewsonic XG2405 monitör
1920x1080, 144 Hz, IPS ve şık bir monitör. 1 MS'ye çektiğinizde ekran parlaklığının biraz fazla düştüğü hakkında şikayetler vardı ancak 4 MS'ye çekince bu sorun yok diye biliyorum. Ayağı çok yer kaplıyor, masanıza uygunluğunu kontrol edin.
Almak isteyenler buradan alabilirler. (Şu an fiyatı uçmuş, ucuzlayınca alınız. 1600 TL idi 3-4 gün önceye kadar, şu an 1860 TL olmuş.)
ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! ViewSonic XG2405 24" 1 ms Full HD FreeSync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.617,60 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Bu da incelemesi.
ViewSonic XG2405 24" FHD 1ms 144Hz IPS GAMING Monitör
ViewSonic XG2405, 1ms tepki süresi, 144Hz yenileme hızı ve AMD FreeSync teknolojisi ile yüksek tepkiselliğe sahip kontroller ve canlı IPS renklerin mükemmel uyumunu sağlayan 24” IPS panel oyuncu monitörüdür. XG2405, 3 kenar çerçevesiz, ergonomik tasarımıyla her düzeyden oyun tutkunu için...
Şimdilik bu kadar. Eksik veya hata varsa aşağıda belirtirseniz sevinirim. Okuyan okumayan herkese teşekkürler, iyi forumlar.
Son düzenleme: