Forumda son zamanlarda açılan gereksiz konular hakkında görüşlerim

Dün açtığım konu da öyle bir şey yapılabileceğini yazmıştım. 3. sayfa da kilitlendi konu. Orada da konu dışı varken neden ayrı kategori açsınlar diye saçma bir yanıt geldi.

İçinde 150 tane konu olan Felsefe bölümünü de kapatıp Konu Dışı kısmına fırlatalım o zaman niye ayrı kategorisi var? Saçma yanıt vermişler.

Birisine aşık olduğunu o heyecanla yazan bir insandan aşırı derecede rahatsız olmak pek sağlıklı gelmiyor.
Fark etmişsinizdir ki bu tarz konuları açanlar sadece belli üyeler. Zaten gerçekten normal bir şekilde açılmış konularda bunun kavgası dönmüyor. Bu üyelerin açtığı konular resmen kendi günlüklerini foruma aktarmalarına döndü. Bunun da çözümü kategori gizleme veya üyeyi göz ardı etmek. Şahsen ben bu konulara girip güldüğüm ve bazen dalga geçtiğim için üyeleri göz ardı etmiyorum ama kesinlikle kategori gizleme olsaydı kullanırdım.

Fark eder mi? Tavsiye alıyorum ve veriyorum. Bu benim için yeterli.
Sizinkisi tavsiyeden çok "gönül eğlendirme" oluyor. Burası bir teknoloji forumu. Somut şeyler üzerine konuşuyoruz. İkili insan ilişkilerinin en son konuşulacağı yer burası.

Hiç tıklamıyorum o konulara ne yalan söyleyeyim. Görüyorum böyle 10-15 sayfa "aşık oldum, kıza nasıl açılabilirim" tarzı konular biliyorum içerisi panayır yeri gibidir. Görmezden gelinebilir ne bileyim rahatsız olanlar da yazdıkça konu daha çok büyüyor. Trole prim vermek gibi düşün.

Tavsiye istiyorsanız her hafta ayrı bir kıza aşıksınız ya da aşıklar. Gayet sıkıldığınız için açıyorsunuz konuları. Kurgularınız da güzel bu arada.

Kurgu değil. İnanmıyorsanız kafanızı duvara vurun efendim. Pek umurumda değil.

Bir kez birisine aşık oldum diye konu açtım. Onun dışında hiç aşktan bahsetmedim. Hoşlanmaktan, sevmekten bahsettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…