The Fallen Angel
Megapat
Kilitleniyor dediğin konuda 15 sayfa mesaj yazılmış. Bir zahmet kilitlensin.Yani? Benim de açtığım konular kilitleniyor.
Kilitleniyor dediğin konuda 15 sayfa mesaj yazılmış. Bir zahmet kilitlensin.Yani? Benim de açtığım konular kilitleniyor.
Çoğunlukla mesaj atan kişiler zaten gereksiz konu olduğunu vurgulayan ve belirmeye çalışanlar oluyor. Onlar olmasa o tür konular maksimum 1 sayfa mesaj alır.
Kilitleniyor dediğin konuda 15 sayfa mesaj yazılmış. Bir zahmet kilitlensin.
Evet "kuzenime aşık oldum" konundaki gereksiz konu diyen ve dalga geçenleri silsek mesaj kalmayacak o konuda.? Emin misiniz? Açtığım 300'den fazla mesaj alan konuda gereksiz konu olduğunu düşünenleri silsek, en fazla 15 mesajlık bir kayıp olur.
Abartmayın.
Evet "kuzenime aşık oldum" konundaki gereksiz konu diyen ve dalga geçenleri silsek mesaj kalmayacak o konuda.
Hocam tüm mesajları okuyup gereksiz konu olduğunu vurgulayan mesajları silseniz en fazla 2 sayfalık kayıp olur.
Abartmayın.
Bu konuda kapanacak. Belli oldu.
@schlss bu arkadaş bana kinliymiş biraz.
Eki Görüntüle 1211983
Şu aralar sevgili aşk gibi konular çok olmaya başladı iyice kızlarsoruyor döndü sanırsın.
Ana sayfada ve sağ tarafta kabak gibi belli oluyor. Engelleme seçeneğimiz de yok.Ben bu forumu teknoloji için kullanıyorum hiç de bu konular gözüme çarpmıyor veya rahatsız olmuyorum. Çok rahatsız oluyorlarsa Konu dışı bölümünde gezmesinler adı üstüne "Konu Dışı". İsteyen istediğini konuşur neydi yani. Birisine aşık olduğunu o heyecanla yazan bir insandan aşırı derecede rahatsız olmak pek de normal değil.
Ana sayfada ve sağ tarafta kabak gibi belli oluyor. Engelleme seçeneğimiz de yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.