Forumda son zamanlarda açılan gereksiz konular hakkında görüşlerim

Çoğunlukla mesaj atan kişiler zaten gereksiz konu olduğunu vurgulayan ve belirmeye çalışanlar oluyor. Onlar olmasa o tür konular maksimum 1 sayfa mesaj alır.

😃? Emin misiniz? Açtığım 300'den fazla mesaj alan konuda gereksiz konu olduğunu düşünenleri silsek, en fazla 15 mesajlık bir kayıp olur.

Abartmayın.

😃? Emin misiniz? Açtığım 300'den fazla mesaj alan konuda gereksiz konu olduğunu düşünenleri silsek, en fazla 15 mesajlık bir kayıp olur.

Abartmayın.
Evet "kuzenime aşık oldum" konundaki gereksiz konu diyen ve dalga geçenleri silsek mesaj kalmayacak o konuda.

Evet "kuzenime aşık oldum" konundaki gereksiz konu diyen ve dalga geçenleri silsek mesaj kalmayacak o konuda.

Hocam tüm mesajları okuyup gereksiz konu olduğunu vurgulayan mesajları silseniz en fazla 2 sayfalık kayıp olur.

Abartmayın.

Bu konuda kapanacak. Belli oldu.

@schlss bu arkadaş bana kinliymiş biraz 😃.

IMG_20211111_230836.jpg

Hocam tüm mesajları okuyup gereksiz konu olduğunu vurgulayan mesajları silseniz en fazla 2 sayfalık kayıp olur.

Abartmayın.

Bu konuda kapanacak. Belli oldu.

@schlss bu arkadaş bana kinliymiş biraz 😃.

Eki Görüntüle 1211983

Ben bu forumu teknoloji için kullanıyorum hiç de bu konular gözüme çarpmıyor veya rahatsız olmuyorum. Çok rahatsız oluyorlarsa Konu dışı bölümünde gezmesinler adı üstüne "Konu Dışı". İsteyen istediğini konuşur neydi yani. Birisine aşık olduğunu o heyecanla yazan bir insandan aşırı derecede rahatsız olmak pek sağlıklı gelmiyor.

Ben bu forumu teknoloji için kullanıyorum hiç de bu konular gözüme çarpmıyor veya rahatsız olmuyorum. Çok rahatsız oluyorlarsa Konu dışı bölümünde gezmesinler adı üstüne "Konu Dışı". İsteyen istediğini konuşur neydi yani. Birisine aşık olduğunu o heyecanla yazan bir insandan aşırı derecede rahatsız olmak pek de normal değil.
Ana sayfada ve sağ tarafta kabak gibi belli oluyor. Engelleme seçeneğimiz de yok.

Ana sayfada ve sağ tarafta kabak gibi belli oluyor. Engelleme seçeneğimiz de yok.

Bölüm engelleme seçeneği olabilir aslında. Konu Dışı, Müzik vb. üyenin ilgi alanında değilse o konuları direkt görmezden gelebilir ve kirlilik yaratmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı